16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHoria Tecău și Jean Julien Rojer, în semifinalele Turneului Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, în semifinalele Turneului Campionilor

Perechea formată din românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, după ce a câștigat, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), duelul cu perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 3, în etapa a doua a grupei B, relatează Mediafax. 

După ce luni au trecut de polonezul Marcin Matkowski şi sârbul Nenad Zimonjici, cu 6-2, 6-4, Tecău şi Rojer au acumulat a doua victorie în două seturi şi nu mai pot pierde calificarea în penultimul act al competiţiei de la O2 Arena.

Partida de miercuri a durat o oră şi 22 de minute.

Tecău şi Rojer, care şi-au asigurat 400 de puncte ATP şi un premiu total de 146.000 de dolari, vor juca, vineri, în ultima etapă a grupei B împotriva echipei franceze Pierre Hugues Herbert şi Nicolas Mahut, cap de serie numărul 6.

Horia Tecău este pentru a patra oară calificat la Turneul Campionilor, în 2011 şi 2012, cu suedezul Robert Lindstedt, şi în 2014 cu Rojer. Horia Tecău nu a trecut niciodată de faza grupelor.

Tecău şi Rojer sunt a doua pereche calificată în semifinale la Turneul Campionilor, după cuplul format din Florin Mergea şi Rohan Bopanna, care a reuşit această performanţă, marţi, asigurându-şi primul loc în grupa A.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă