21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHollywoodul, împotriva Twitter şi Facebook

Hollywoodul, împotriva Twitter şi Facebook

Angelina Jolie, Tina Fey, Sandra Bullock, Daniel Craig, Brad Pitt şi Johnny Depp se numără printre vedetele de la Hollywood care au explicat pentru revista Vanity Fair motivele pentru care nu au conturi pe reţelele de socializare.

În timp ce cântăreţii pop şi vedetele de reality-show se numără printre cei mai activiutilizatori ai platformei de microblogging Twitter, starurile de cinema, în cea mai mare parte a lor, au rezistat până acum impulsului de a se alătura freneziei generate de reţelele de socializare. Şi, deşi tot mai mulţi dintre ei fac până la urmă saltul în universul hashtag-ului (Cameron Diaz şi Sarah Jessica Parker şi-au creat conturi pe Twitter săptămâna trecută), există în continuare un contingent considerabil de vedete de cinema care refuză să folosească această platformă.

Săptămâna trecută, vedete de prim rang de la Hollywood, precum George Clooney (pentru revista Esquire) şi Julia Roberts (pentru revista Marie Claire), şi-au prezentat cu multă sinceritate părerile pe care le au despre Twitter. George Clooney a mers până într-acolo încât a declarat că nu înţelege „motivul pentru care o persoană celebră ar trebui să se conecteze vreodată pe Twitter“, arată Mediafax.

Prezentăm mai jos motivele pentru care atât de multe vedete de cinema refuză să se conecteze pe reţelele de socializare:

Daniel Craig: „Nu sunt pe Facebook. Nu sunt nici pe Twitter. «M-am trezit de dimineaţă şi am mâncat un ou»??? Ce relevanţă ar avea asta pentru cineva? Reţea de socializare? Telefonaţi-vă unul altuia, mergeţi într-un bar şi beţi ceva împreună!“.

Tina Fey: „Cei mai mulţi oameni sunt atât de al dracului de plictisitori, încât ar trebui să tacă şi să ceară o licenţă pentru a scrie. Mă ofer, voluntar, pentru a mă ocupa de eliberarea acelor licenţe. Scrieţi-vă gândurile într-un jurnal şi apoi trimiteţi-l prin poştă bunicii voastre“.

Sandra Bullock: „Nu sunt pe Twitter pentru că nu vreau ca cineva să ştie tot timpul unde mă aflu“.

George Clooney: „Dacă te îmbeţi într-o seară, te duci acasă şi, după ce ai băut cu două beri mai mult decât ar fi trebuit, te uiţi la televizor, cineva te enervează, iar tu ripostezi. Apoi te duci la culcare şi te trezeşti a doua zi de dimineaţă, iar cariera ta s-a încheiat. Sau îţi dai seama că ai fost un ticălos. Sau toate acele lucruri la care te-ai gândit în liniştea serii tale de beţie ajung să fie brusc cunoscute de toată lumea, încă înainte ca tu să te trezeşti“.

Julia Roberts: „Reţelele de socializare seamănă cumva cu vata pe băţ. Arată atât de atrăgător şi simţi că nu poţi să-i rezişti, că abia aştepţi să ajungi acolo. Apoi, te alegi cu degete lipicioase şi îţi dai seama că a durat doar o fracţiune de secundă“.

Cele mai citite

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă