20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialHelmut Duckadam renunta la conducerea clubului "UTA" Arad

Helmut Duckadam renunta la conducerea clubului „UTA” Arad

Fostul mare portar al „Stelei”, Helmut Duckadam, a decis sa renunte la functia de manager general al FC „UTA” Arad, pe care o ocupa din luna ianuarie a acestui an. Potrivit acestuia, functia pe care a ocupat-o in cadrul clubului a fost doar „cu numele”.
„In ultima perioada, desi eram manager general al echipei, m-am ocupat mai mult de problemele Centrului de copii si juniori, activitate care nu pot spune ca m-a multumit pe deplin. Avand in vedere acest lucru, cat si sarcinile pe care le am pe linie de partid (Dukadam este presedinte al filialei din Arad si vicepresedinte la nivel national al PNG – n. r.), am decis sa ma retrag de la "UTA"”, a declarat Duckadam.
In mod oficial, fostul mare fotbalist isi va anunta retragerea oficiala de la echipa in zilele urmatoare. El a mai avut o asemenea tentativa in urma cu aproximativ doua luni, insa atunci a fost convins sa ramana in cadrul clubului de catre presedintele FC „UTA”, viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany.
Duckadam a intrat in dizgratiile suporterilor echipei dupa ce a inaugurat la Arad primul fan-club „Steaua”. Suporterii Batranei Doamne l-au huiduit la scena deschisa la unul dintre jocurile desfasurate pe teren propriu de „UTA”. De asemenea, Duckadam a fost aspru criticat de microbisti dupa ce a declarat ca nu are bani sa mearga in Capitala pentru a asista la meciurile „Stelei” din Cupa UEFA.
Microbistii aradeni l-au sfatuit pe eroul de la Sevilla sa nu pozeze in victima si i-au reamintit ca este posesorul unei rente viagere pe viata din partea Clubului „Steaua”, ca incaseaza o pensie dupa anii munciti in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad si, totodata, este remunerat si pentru functia de presedinte al FC „UTA”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă