10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialHCM se pregăteşte pentru infernul de la Hamburg

HCM se pregăteşte pentru infernul de la Hamburg

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, se află în faţa celui mai greu meci al sezonului în Liga Campionilor. Echipa de pe litoral vine după succesul în faţa celor de la -Metalurg, iar joi va evolua în fieful liderului Hamburg. Cele două puncte obţinute de HCM în faţa macedonenilor nu pot fi dublate însă, din păcate, la Hamburg.

Campioana Germaniei este o echipă care are ca obiectiv câştigarea trofeului. Are un lot format din jucători de talie in-ternaţională, iar în faţa propriilor suporteri nu au cedat nici o dată, ba din contră, au dorit mereu să facă spectacol.

Hamburg este liderul grupei din care face parte şi HCM Constanţa şi a obţinut şase victorii din tot atâtea partide disputate. De fiecare dată, în meciurile de pe teren propri, germanii au învins categoric, indiferent de adversar şi au marcat de fiecare dată peste 30 de goluri.

HCM Constanţa nu are o istorie tocmai plăcută când vine vorba de meciurile cu echipele germane. Gruparea constănţeană mai are la activ întâlniri cu grupări din Bundesliga şi niciodată nu a reuşit să se impună.

Chiar în acest sezon, HCM a cedat întâlnirea de pe propriul teren cu cei de la Hamburg, scor 26-34. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă