10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialHari Dumitraş este noul şef al rugby-ului românesc

Hari Dumitraş este noul şef al rugby-ului românesc

Hari Dumitraş este noul preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Fostul căpitan al naţionalei a fost ales cu unanimitate de voturi- 73- de Adunarea Generală a forului convocată azi.

Fost antrenor al echipei naţionale de rugby a României, Hari Dumitraş a fost singurul candidat la şefia FRR, potrivit Mediafax.

Mandatul lui Hari Dumitraş, în vârstă de 54 de ani, la şefia FRR este valabil până în anul 2017.

Haralambie Dumitras a participat cu naţionala "frunzei de stejar" la Cupe Mondială din 1987, din Noua Zeelanda, şi la CM 1991, din Franţa. El a fost capitanul echipei naţionale la Cupa Mondială din Franţa şi a jucat de 48 de ori pentru prima reprezentativă.

Dupa ce s-a retras de la naţională, în 1993, Hari Dumitraş a evoluat şi a antrenat în Franţa. Pentru o perioadă, Dumitraş a fost angajat al Departamentului de Logistică de la Parlamentul European.

"Mulţumesc colegilor mei pentru votul de încredere de astăzi. Le-am prezentat o platformă realistă, care îşi propune continuarea unei strategii deja implementate, care şi-a dovedit eficacitatea. Avem aceeaşi misiune, aceea de a promova rugby-ul şi de a obţine rezultate pe măsura potenţialului pe care ştim că îl avem în acest sport. Aşa că am convingerea că lucrând împreună vom putea construi lucruri frumoase", a declarat, pentru site-ul oficial al FRR, Dumitraş, care a ocupat până acum postul de Director Naţional de Dezvoltare în cadrul federaţiei.

 

Cele mai citite

Darius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece cât ne țin picioarele”

După ce FCSB a primit oficial trofeul de campioană a Ligii 1, primul după o „secetă” de nouă ani, căpitanul formației roș-albastre, Darius Olaru,...

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...
Ultima oră
Pe aceeași temă