19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHandbal feminin: HCM Roman, în semifinalele Ligii Naționale

Handbal feminin: HCM Roman, în semifinalele Ligii Naționale

HCM Roman este a treia echipă calificată în semifinalele Ligii Naționale. Echipa lui Florentin Pera s-a impus și în al doilea meci al play-off-ului, împotriva SCM Craiova, cu scorul de  22-20 (9-8).

HCM a eliminat-o pe Craiova, în prima fază a play-off-ului (sferturi), după ce a câștigat primele 2 confruntări, sistemul fiind cel mai bun din trei partide. La Roman, echipa lui Pera s-a impus cu 27-21 (15-11)

Campioana României HCM Baia Mare a obținut calificarea în semifinale tot miercuri, după ce a învins a doua oară CSM Ploiești, scor 40-24 (17-7), ducând scorul general la 2-0.

Prima echipă calificată în semifinale a fost CSM București, care câștigat cu 2-0, la general, duelurile cu Dunărea Brăila.

Ultima echipă care va ajunge în semifinalele Ligii Naționale va fi decisă în urma meciului al treilea dintre Corona Braşov şi HC Zalău, care are loc joi. După primele două meciuri scorul este 1-1.

Semifinalele Ligii Naţionale se desfășoară tot în sistemul cel mai bun din trei, la fel ca și finala, și vor avea loc pe 12, 16 și 18 mai. Finala are loc în 22, 26 şi 28 mai, când sunt programate și meciurile pentru celelalte locuri.

Doar primele 8 echipe din clasamentul de la finalul sezonului regulat au intrat în play-off, în timp ce locurile 9-14 joacă în play-out.

Cele mai citite

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...
Ultima oră
Pe aceeași temă