21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHalep nu îşi va apăra titlul de la Moscova

Halep nu îşi va apăra titlul de la Moscova

Simona Halep nu va participa la Turneul de la Moscova, unde are de apărat titlul cucerit anul trecut şi, implicit 470 de puncte WTA.

Asta a lăsat să se înţeleagă românca la revenirea în ţară după abandonul de la Beijing. Halep a fost nevoită să renunţe la Open-ul Chinei din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

"Am vorbit cu fizioterapeuții de la turneu, care mi-au spus că e mai bine să mă opresc. Nu am consultat încă un medic. O să mă fac bine în curând și o să lucrez ca să am o recuperare cât mai rapidă și cât mai bună", a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Halep a spus că nu va mai place din România până la Turneul Campioanelor, din Singapore. Iar asta nu înseamnă altceva decât că le va spune “pas” ruşilor în acest an:"Voi rămâne până la turneul de la Singapore. O să văd când o să plec, încă nu știu nimic."

În aceste condiții, Halep nu va participa nici la competiția de la Moscova. Românca era deținătoarea titlului și avea de apărat 470 de puncte WTA.

În 2013, Simona a învins-o în finala turneului din Rusia pe Samantha Stosur, în două seturi: 7-6, 6-2. Moscova a fost unul dintre cele 6 titluri cucerite anul trecut de româncă.

Anul acesta, la Kremlin Cup vor participa, printre altele Kvitova, Wozniacki, Kerber sau Kerber.

 

Cele mai citite

VIDEO. Tenis sau fotbal? Al Nassr, victorie clară împotriva Al Wehda. Cristiano Ronaldo bifează al 66-lea hat-trick din carieră

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze în campionatul Arabiei Saudite, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...
Ultima oră
Pe aceeași temă