17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialGrigoraş vine la Constanţa să bată Viitorul lui Hagi

Grigoraş vine la Constanţa să bată Viitorul lui Hagi

Stadionul Farul este, în această seară, de la ora 19.00, scena partidei dintre Viitorul Constanţa şi Oţelul Galaţi, două formaţii cu stări de spirit diferite. Despărţite de doar patru puncte, Viitorul şi Oţelul tremură în partea inferioară a ierarhiei Ligii I. Constănţenii vin însă după o serie de nici mai mult nici mai puţin de 11 jocuri fără victorie, în timp ce Oţelul lui Grigoraş a reuşit să fie egala Stelei, cea mai în formă echipă a momentului, nu mai departe de runda trecută.

Antrenorul gălăţenilor îşi aduce aminte ca a mai pierdut o dată la Constanţa în această stagiune, când pregătea echipa  Pandurii Tg. Jiu şi îşi pune în gardă jucătorii.

“Este un meci cu o echipă imprevizibilă, care a avut rezultate contradictorii, cu mulţi tineri: a câştigat la CFR, acasă cu Pandurii, când eram eu antrenor la Tg. Jiu, la Galaţi n-a pierdut în tur… Viitorul Constanţa este o echipă cu jucători foarte valoroşi. Trebuie să ne intereseze însă constanţa şi puterea noastră de luptă. Dacă vom lua trei puncte, echipa va juca tot mai dezinvolt, dar nu va fi uşor”, a declarant Petre Grigoraş pentru site-ul official al echipei.

Omologul său din tabăra constănţeană, Cătălin Anghel, se aşteaptă şi el la un joc dificil. “Oţelul este o echipă în formă şi asta o demonstrează chiar ultimul joc, cel cu Steaua. Noi trebuie să fim însă mai atenţi la jocul nostru. La Vaslui am jucat bine, dar ne-a lipsit şi norocul. Greşelile individuale ne-au privat de puncte. Dacă reuşim să eliminăm pe cât se poate acele greşeli, atunci putem spera la cele trei puncte. Avem nevoie de un succes pentru a ieşi din zona periculoasă şi a încheia seria negativă”, a declarat tehnicianul echipei de pe litoral. 

Viitorul-Oţelul se joacă în această seară, iar intrarea spectatorilor este cinci lei.  

Calcule. Antrenorul Oţelului vrea să scape de probleme

“La Constanţa va fi un meci foarte important, dificil, dar asta nu înseamnă că e decisiv. Dacă reuşim să scoatem un rezultat favorabil, ne îndepărtăm puţin de zona periculoasă şi, cumulat cu o victorie cu Severinul, victorie pe care ne-o dorim cu toţii, ne putem linişti dintr-un anumit punct de vedere şi te poţi gândi altfel la acel meci cu Petrolul, din Cupă”, a spus antrenorul gălăţenilor. Oţelul este pe locul 12 în clasament, dar un succes la Constanţa îi poate duce până pe locul zece, departe de zona cu probleme a clasamentului.

Cele mai citite

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...
Ultima oră
Pe aceeași temă