6.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialGrand Prix la culturism in Timisoara

Grand Prix la culturism in Timisoara

Culturistul timisorean Florin Teodorescu, organizatorul Cupei Libertatii Ð Memorialul “Vasile Balmus”, a reusit sa aduca la Timisoara, pentru prima data in istoria culturismului romanesc, un concurs de Grand Prix. Competitia se va desfasura sambata, la Sala Olimpia, de la ora 18.00, si va fi onorata de prezenta a doi detinatori ai titlului suprem de “Mister Olympia”.
Este vorba despre campionul en-titre Jay Cutler si de Ronnie Coleman, fostul campion, detronat acum o saptamana, la Las Vegas, chiar de catre Cutler. La “Weider's Grand Prix of Romania” vor participa 14 culturisti profesionisti, printre care si doi romani.
Cristian Mihailescu si Nicolae Giurgi vor concura alaturi de sportivi din Statele Unite, Rusia, Serbia, Japonia, Italia, Spania si Anglia. Cea mai pitoreasca prezenta o reprezinta cea a englezului Ricky Welling, un sportiv nevazator care va veni la Timisoara insotit de prietena sa si de un asistent personal.
Premiile puse in joc la Grand Prix-ul Romaniei sunt consistente. Primul clasat va incasa 10.000 de euro si va avea posibilitatea de a se “bate” pentru un loc la concursul “Mister Olympia” de anul viitor, locul doi va fi recompensat cu 4.000 de euro, locul trei, cu 3.000 de euro, iar locurile patru si cinci vor primi cate 2.000, respectiv 1.000 de euro.
Dupa model american, la finalul concursului, pasionatii acestui sport vor avea prilejul sa ia cina, contra sumei de 700.000 de lei vechi, cu detinatorul a opt titluri “Mister Olympia”, Ronnie Coleman.
Grand Prix-ul Romaniei va fi precedat, astazi, de a XVIII-a editie a “Cupei Libertatii Ð Memorialul Vasile Balmus”, competitie organizata in memoria culturistului timisorean ucis in zilele Revolutiei din decembrie 1989.

Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă