12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialGradinite mansardate

Gradinite mansardate

Prima gradinita mansardata din sectorul 6 isi deschide astazi portile pentru nu mai putin de 305 prescolari, dupa ce in ultimele luni capacitatea cladirii a fost suplimentata cu 80 de locuri.

Gradinita supusa procesului de mansardare poarta numarul 41 si se afla pe str. Constantin Titel Petrescu nr. 12. Capacitatea sa totala este in prezent de 305 locuri, cu 80 mai mult decat avea in perioada anterioara. Spatiul nou creat este dotat cu mobilier specific pentru cei mici, beneficiind de parchet si grupuri sanitare noi. Totodata, aici vor functiona sali de curs pentru activitati optionale – cursuri de engleza, pictura, desen sau muzica. "Prin mansardarea cladirilor urmarim sa sporim capacitatea de educare pentru copiii de varsta prescolara. In sectorul 6, procesul va fi aplicat in total la cinci gradinite: nr. 41, 87, 195, 209 si 246. Acest lucru va duce la cresterea cu aproximativ 650 a numarului de locuri.
»  Mansardarea celorlalte patru gradinite se va incheia in aprilie a.c., iar in curtea fiecarei unitati vor fi amenajate locuri de joaca.

»  Investitiile sunt suportate de la bugetul local, in cazul Gradinitei nr. 41 fiind vorba de aproximativ 1.000.000 de lei.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă