18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialTrupa Godsmack, în premieră la București

Trupa Godsmack, în premieră la București

Godsmack, una dintre cele mai tari formații rock din Statele Unite ale Americii, va susține sâmbătă, 27 iunie 2015,  de la ora 19.00, la Arenele Romane din București, primul concert în România.

Invitați de Phoenix Entertainment, solistul și compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill și toboșarul Shannon Larkin vor încânta fanii din România cu hituri precum Whatever, Voodoo, Awake, The Enemy sau I Stand Alone, dar și cu piese de pe „1000hp“, albumul apărut în august 2014. 

Trupă de top în rock-ul alternativ mondial,  Godsmack a reușit performanța de a scoate trei albume consecutive: „Faceless“, în  2003, „IV“, în  2006, și „The Oracle“, în  2010, care au intrat direct pe primul loc în prestigiosul clasament Billboard 200! De asemenea, trupa a înregistrat 19 hituri care au ajuns în Top 10, dintre acestea 15 intrând în Top 5. Succesul de care se bucură Godsmack în acest moment este numărul mare de invitații pe care le-a primit la festivaluri mari, atât în Australia sau Statele Unite ale Americii, cât și în Europa –  Download Festival, Rock im Park/ Rock am Ring, Hellfest, Graspop Metal Meeting.

Sully Erna, actor în filmul lui Scorsese

Pe lângă calitățile sale ca muzician, liderul trupei, Sully Erna, a impresionat și ca actor, el fiind solicitat de celebrul regizor Martin Scorsese să joace în cel mai recent film al său, „Bleed for This“, alături de Miles Teller, Katey Sagal, Tom DeNucci și alții. Mai mult, după ce a luat lecții de actorie de la Susan Batson (care a lucrat cu Tom Cruise și Nicole Kidman), Erna tocmai a terminat filmările la un nou serial de televiziune. În episodul-pilot, el joacă împreună cu David Labrava și Drea de Matteo (Happy și Wendy Case) din “Sons of Anarchy“.

 Biletele pentru concertul de la Arenele Romane sunt disponibile în rețeaua Eventim, precum și online, pe www.eventim.ro, la următoarele prețuri: 145 de lei, până pe 26 iunie, și 160 de lei în ziua evenimentului. 

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă