-0.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăSpecialGigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminică a bisericii pe care a...

Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminică a bisericii pe care a construit-o în Pipera

Numele lui Gigi Becali a răsunat duminică în biserica din Pipera, pe care parlamentarul, aflat acum la închisoare, a finanţat-o. Becali a fost pomenit de două ori de preoţi, la o slujbă la care au participat mama si una dintre fetele patronului echipei de fotbal Steaua, potrivit b1.ro.

Credincioşii care au venit la slujbă regretă situaţia lui Gigi Becali. Unii spun că i-au trimis la Penitenciarul Rahova chiar scrisori de încurajare.

A fost de altfel dorinţa exprimată de Gigi Becali înaintea incarcerarii sale, ca apropiaţii să meargă la biserică în această zi. Şi omul de afaceri a fost la biserică, în incinta penitenciarului Rahova.

Gigi Becali ar putea fi vizitat duminică de avocaţi, mai ales că luni urmează să se se prezinte la Înalta Curte de casaţie şi Justiţie în dosarul Valiza.

 

Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă