14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialGigi Becali i-a "vizitat" pe inculpaţii din Dosarul transferurilor

Gigi Becali i-a “vizitat” pe inculpaţii din Dosarul transferurilor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a fost prezent, marţi, la ICCJ, unde se judecă recursul procurorilor în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, i-a “vizitat” pe oamenii de fotbal audiaţi în Dosarul Transferurilor, într-o altă sală, potrivit Mediafax.

După ce a stat peste şapte ore la ICCJ, unde se judecă, la completul de cinci judecători, recursul procurorilor în cazul schimburilor de terenuri cu MApN, Gigi Becali a intrat în sala unde oamenii de fotbal erau audiaţi în Dosarul transferurilor şi a stat circa cinci minute. Patronul Stelei a pătruns zâmbind în sală şi s-a aşezat lângă finul său, Cristian Borcea.

“Am fost în sală la Dosarul Transferurilor. Am trecut doar să-i văd, pentru că eram aici. Toţi erau serioşi, pentru că dacă nu eşti, nu te mai judecă doar pentru ce ai făcut, ci şi pentru cum te-ai comportat. Lui Copos, săracul, îi e frică mult, e normal pentru că el a fost condamnat şi de instanţa de trei judecători (n.r. – în cazul Loteria)”, a declarat Becali.

Referindu-se la Dosarul schimbului de terenuri, Becali s-a plâns de faptul că i-a fost greu să stea în sală şi să nu vorbească, estimând că vor mai fi unul-două termene în acest caz.

“Sunt obosit pentru că am stat de la ora 09.00, apoi du-te la Parlament (n.r. – unde a stat două ore şi jumătate), apoi iar aici. Este obositor, trebuie să pui lacăt la gură şi nu trebuie să vorbeşti. E greu când vezi că un procuror spune o minciună, iar tu nu ai voie să vorbeşti pentru că te amendează. Dar nu e vorba de amendă, pentru că apoi din duşmănie îţi poate da o condamnare. Acum, dacă vrei să judeci normal, trebuie să iei motivarea celor trei judecători şi ce spune procurorul în recurs. Văd că nici nu s-a ţinut cont de acele cereri şi se judecă de la capăt. MApN nu avea titlu de proprietate pe acel teren şi cu asta basta. Deci dacă nu există titlu nu există prejudiciu. Cred că mai sunt unul sau două termene. La mine 99 la sută este rezolvat iar unul la sută nu se poate. Pun toată averea mea pe lege şi dreptate”, a precizat Becali.

Cei opt oameni de fotbal inculpaţi în Dosarul transferurilor sunt George Copos, Gigi Neţoiu, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Victor şi Ioan Becali şi Jean Pădureanu.

Cele mai citite

Rusia avertizează Franța că-i va ataca eventualele trupe trimise în Ucraina

Rusia a avertizat miercuri Franţa că, dacă preşedintele Emmanuel Macron va trimite trupe în Ucraina, atunci acestea vor fi văzute ca ţinte legitime de...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...
Ultima oră
Pe aceeași temă