30.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGigi Becali: Daca nu voi fi util si nu voi face fata...

Gigi Becali: Daca nu voi fi util si nu voi face fata in PE, imi voi da demisia (VIDEO)

Gigi Becali a declarat duminica seara la Realitatea TV ca, in cazul in care nu va face fata activitatilor din Parlamentul European (PE), sau daca nu va fi util ca europarlamentar, isi va da demisia. Becali a confirmat ca vrea sa intre, impreuna cu Corneliu Vadim Tudor, in Partidul Popular European (PPE).

"Si cu domnul Vadim Tudor am vorbit de mai multe ori. Si dansul ar vrea sa intre in Partidul Popularilor, depinde daca ne vor primi si eu cred ca ne vor primi pentru ca au nevoie de vot", a spus Gigi Becali.

"De fapt, foarte mult imi doresc ca domnul Vadim, activand in PPE, sa i se stearga odata eticheta de extremist", a subliniat Becali.

Acesta a dat asigurari ca isi va duce pana la capat acest mandat daca va face fata si daca in PE va fi nevoie de ajutorul sau.

"Daca nu, va garantez ca imi voi da demisia daca nu sunt util. Nu voi sta degeaba in PE", a mai spus Becali, adaugand totodata ca in sase-sapte luni isi va da seama daca va face fata si daca va fi nevoie de el ca europarlamentar.

"Nu este greu pentru mine, pentru ca voi merge cu avionul particular. Plec lunea dimineata, ma intorc joia. Nu stau prin aeroporturi, nu am nicio problema", a spus Becali.

"Vreau sa va asigur ca voi fi parlamentar european mai bun decat Traian Ungureanu de 100 de ori. Domnule, o sa fii un mascarici in PE! La revedere, ceau!", s-a adresat Becali lui Traian Ungureanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă