14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialGaspar, judecatorul anticonstitutional!

Gaspar, judecatorul anticonstitutional!

In disperarea lor de a-si pastra sefiile celor doua Camere, pesedistii nu s-au sfiit sa apeleze la “serviciile” fostului lor coleg de partid, Acsinte Gaspar, actualmente judecator la Curtea Constitutionala.

Acesta, incalcand prevederile legale, a participat miercuri la o intrevedere cu Adrian Nastase, Mircea Geoana, Miron Mitrea si Viorel Hrebenciuc si le-a oferit “consultanta” despre cum pot sa blocheze schimbarea sefilor celor doua Camere. El i-a invatat pe Nastase si Vacaroiu sa refuze sa semneze Regulamentele celor doua Camere modificate, astfel incat acestea sa nu poata fi publicate in Monitorul Oficial.
Potrivit prevederilor legale, judecatorii Curtii Constitutionale care se pronunta in public asupra chestiunilor cu care este sesizata Curtea risca sa-si piarda mandatul. Dar sanctiunea o decide Curtea, in urma unei anchete interne, iar din cei noua judecatori, sase sunt apropiati PSD. Asa ca sunt slabe sanse ca Acsinte Gaspar sa primeasca macar o mustrare pentru ca a “ajutat” partidul la greu.
Gaspar a negat categoric ca a dat consultanta pesedistilor pe tema schimbarii lui Nastase si Vacaroiu. Si s-a straduit din rasputeri sa ne convinga ca a rupt orice legatura cu partidul.
“Sunt revoltat. V-a dezinformat cineva. Daca mi-ati spune cine, m-ati ajuta, pentru ca v-as spune ce caracter are”, ne-a replicat el.

Amanunte in rubrica Politica interna

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă