34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialGalaţi. Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie cu un pisto cu bile

Galaţi. Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie cu un pisto cu bile

O femeie de 51 de ani din Galaţi a ajuns, joi, la spital cu răni la faţă şi la mâini, după ce a fost împuşcată cu un pistol cu bile de tip airsoft de către fostul său soţ, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, conform Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, femeia a anunţat la numărul de urgenţă 112 şi a reclamat că a fost împuşcată de către fostul soţ.

Ulterior, la faţa locului s-a deplasat o echipă formată din specialişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, poliţişti criminalişti şi de ordine publică, pentru a face cercetări.

“În urma primelor verificări s-a stabilit că, pe fondul geloziei, soţul femeii, cu care aceasta este în proces de divorţ, a venit la domiciliul concubinului acesteia şi a împuşcat-o în zona feţei cu un pistol tip airsoft, care nu este supus regimului autorizării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

Medicii au afirmat că femeia a fost împuşcată de la o distanţă mică, însă rănile nu-i pun viaţa în pericol.

“Victima a fost împuşcată de la o distanţă mică, în zona feţei. Are un corp străin în interior şi va necesita intervenţie chirugicală pentru extragerea acestuia”, a declarat medicul coordonator al SMURD Galaţi, Angel Trifan.

Ancheta poliţiştilor în acest caz continuă.

Cele mai citite

INCREDIBIL. Un director pensionar de la Romsilva, remunerat lunar cu 8.000 de euro

Regia Națională a Pădurilor (RNP)-Romsilva este de mulți ani un sat fără câini, iar acest aspect este demonstrat de faptul că un director...

Ședința Guvernului de astăzi va fi reprogramată

Şedinţa de Guvern care urma să aibă loc astăzi va fi reprogramată, a anunţat Executivul.Potrivit unui anunţ al Guvernului de ieri, reuniunea guvernamentală urma...

Candidații validați pentru funcția de președinte al USR. Dreapta Unită, aproape de rupere

Şase dintre cele zece candidaturi pentru preşedinţia Uniunii Salvați România (USR) au fost validate, potrivit formațiunii politice.Cei care au rămas în cursă sunt: Elena...
Ultima oră
Pe aceeași temă