11.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialGalați. Microbuz cu elevi, oprit de viscol

Galați. Microbuz cu elevi, oprit de viscol

Microbuzul în care se aflau 26 de elevi în drum spre casă nu și-a mai putut continua drumul, marți, după terminarea orelor de curs, din cauza viscolului puternic, în localitatea Vârlezi, din județul Galați. Copiii au fost cazați la spitalul din orașul Târgu Bujor, unde au primit ceai cald și alimente, iar microbuzul a ajuns la destinabie abia la miezul nopții.

Primarul din Târgu Bujor, Laurenţiu Gâdei, a declarat că un microbuz şcolar în care se aflau 26 de elevi de clasele a IX-a şi a XII-a nu şi-a mai putut continua drumul la ieşirea din oraş către localitatea Vârlezi, din cauza viscolului care a adus zăpada pe DJ 242, informează Mediafax.

În aceste condiții, microbuzul s-a întors în oraș, iar elevii au fost cazaţi în sediul Primăriei Târgu Bujor, după care s-a luat decizia ca aceștia să fie mutați la spitalul din oraş.

"Copiii au un tonus bun. Au stat un pic la primărie, dar i-am mutat la spital pentru că este spaţiu mai mare. Li se dă ceai cald, au primit şi alimente. Toţi sunt într-o stare bună", a spus primarul Laurenţiu Gâdei.

El a precizat că în aproximativ o oră elevii ar urma să fie transportaţi către Vârlezi, întrucât a fost deszăpezit un alt tronson de drum pe ruta Târgu Bujor – Viile – Băleni – Vârlezi.

În prezent, DJ 242 este în continuare blocat, acţionându-se cu trei utilaje.

Cele mai citite

Cum să calmezi mâncărimea și disconfortul bebelușului tău? Află în cartea VindecaDAI

Afecțiunile pielii sunt îngrijorări normale ale părinților, în primele luni de viață ale bebelușilor și nu numai. Află acum modul natural de vindecare...

Forțele israeliene continuă ofensiva în Gaza dinspre nord și sud

Luni, forțele israeliene au pătruns adânc în ruinele de la marginea de nord a Fâșiei Gaza pentru a recuceri o zonă de la luptătorii...

Google Maps face viața șoferilor mai ușoară. Ce funcții noi a introdus

Google Maps vine cu noi update-uri. Șoferii sunt principalii beneficiari, mai ales conducătorii de mașini electrice. Modificări aduse aplicației Google Maps Noua actualizare introduce suport îmbunătățit...
Ultima oră
Pe aceeași temă