17.4 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialGabi Firea: Nu vom juca la nuntă, abia am ieşit din doliu

Gabi Firea: Nu vom juca la nuntă, abia am ieşit din doliu

Gabriela Vrânceanu Firea vorbeşte despre căsnicia cu Florentin Pandele. Vedeta TV spune că va avea o petrecere de nuntă liniştită, fără excese pentru că atât ea, cât şi proaspătul ei soţ abia au ieşit din doliu, potrivit click.ro monitorizat de Realitatea.net.

Firea s-a căsătorit de puţin timp cu primarul din Voluntari: “Formăm un cuplu de doar o lună”, a dezvăluit Gabriela Vrânceanu Firea.

Şi pentru că mai mulţi martori au susţinut că vedeta a participat, în urmă cu două luni, la înmormântarea tatălui lui Florentin Pandele, Gabi Firea şi-a explicat gestul prin relaţia pe care fostul său soţ a avut-o cu primarul din Voluntari.

“Am fost la înmormântarea tatălui lui Florin pentru că şi el a fost la înmormântarea lui Răsvan, în ianuarie, şi la parastas. Ne ştiam înainte doar ca primar-locuitor Voluntari şi ziarist. Răsvan trecea mai des pe la primărie decât mine. Se cunoşteau de când Florin era director la OPC 98”, a spus vedeta tv.

Graba cu care Gabi Firea, în vârstă de 38 de ani, şi Florentin Pandele, de 49 de ani, şi-au pus pirostriile i-a luat prin surprindere chiar şi pe apropiaţii cuplului. Au apărut speculaţii cum că doamna Pandele este deja însărcinată. “Nu sunt însărcinată. Îi voi da în judecată pe cei care susţin asta. Când mă întorc din concediu, îmi scot certificat medical”, a venit replica hotărâtă a moderatoarei emisiunii „Ştirea zilei”, de la Antena 3.

Cele mai citite

Motoreductoarele – ce sunt și la ce le folosim?

Cauți cea mai bună soluție pentru a optimiza etapele de lucru? Dacă activezi în domeniul industrial, probabil ai resimțit presiunea de a ține pasul...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Jaqueline Cristian a fost învinsă de franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a suferit o înfrângere în runda finală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 1.000...
Ultima oră
Pe aceeași temă