10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFusion... de basm!

Fusion… de basm!

Aţi vrut vreodată să intraţi în dulapul Cenuşăresei? Să găsiţi un loc plin de lucruri frumoase (toate absolut imperios necesare), care vă face să vă simţiţi unică? Dacă da, atunci trebuie să ajungeţi pe strada Lipscani, la magazinul Fusion by Cernei, un spaţiu intim şi cochet, rupt din realitatea prăfuită a Lipscaniului, care vă oferă de toate: umbrele de epocă, mănuşi din dantelă, bijuterii interesante, brâuri decorate ingenios şi haine, multe, multe hai­ne frumoase. Totul e creat în familie, de către Cristina Cernei, o creatoare ro­mâncă. Rochii din materiale super­be, în serie limitată de către patru, pictate manual, de inspiraţie fran­ceză sau chinezească, care cad simplu pe corp sau se aşează complicat, toate sunt creaţiile Cristinei Cernei. Până şi mobila din magazin este gândită de ea împreună cu fiul său, Ion, şi aminteşte de pavilionul unei grădini. O grădină de vis, cu haine!

Magazinul Fusion by Cernei se găseşte pe strada Lipscani, nr. 44, şi este deschis de luni până sâmbătă, de la 11.00 la 20.00.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă