12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFrankfurt-Palermo, cel mai spectaculos meci

Frankfurt-Palermo, cel mai spectaculos meci

Prima etapa din grupele Cupei UEFA programeaza 16 partide echilibrate, fara nici o favorita certa.
Grupa A: Livorno-Glasgow Rangers; Macabi Haifa-Auxerre
Dupa 49 de ani, Rangers vrea sa obtina o victorie intr-un meci oficial in Italia, iar Macabi spera sa fructifice avantajul de a juca in Israel, meciul urmand a se disputa pe stadionul Bloomfield din Tel Aviv.
Grupa B: Besiktas-Tottenham; FC Bruge-Bayer Leverkussen
Turcii au avantajul ca au trei jucatori, Baki Mercimek, Ricardinho si Kleberson care au jucat in Anglia. Belgienii au in schimb antecedente bune in partidele jucate pe teren propriu cu echipe din Germania, reusind opt victorii din 11 meciuri. Tinand cont ca in aceasta grupa evolueaza si Dinamo, parca doua rezultate de egalitate ne-ar avantaja in lupta pentru calificare.
Grupa C: AZ Alkmaar-Braga; Slovan Liberec-FC Sevilla
Una dintre cele mai echilibrate grupe in care astazi formatiile cu joc latin trebuie sa faca fata in deplasare rigurosului stil olandez sau ceh.
Grupa D: Osasuna-Heerenveen; Odense-Parma
Specialista egalurilor din cupele europene, Osasuna, pare a se indrepta spre un nou draw, iar Odense spera sa profite de faptul ca italienii de la Parma nu pun mare pret pe Cupa UEFA, obiectivul lor primordial fiind salvarea de la retrogradare.
Grupa E: Wisla Cracovia-Blackburn; Basel-Feyenoord
Wisla, fara Dan Petrescu pe banca, intalneste o echipa care din 18 meciuri disputate in cupele europene a castigat doar doua, iar Basel spera sa confirme forma buna in care se afla in ultimul timp.
Grupa F: Austria Viena-Waregem; Sparta Praga-Espanyol
Alta grupa echilibrata in care orice rezultat este posibil.
Grupa G: Panathinaikos-Hapoel; Rapid-PSG
Pe langa derby-ul de la Bucuresti, o alta partida interesanta se disputa la Atena, acolo unde Yitzhak Schum, acum pe banca israelienilor, se intoarce pe stadionul pe care pana acum doi ani a reusit rezultate bune cu Panathinaikos.
Grupa H: FrankfurtÐPalermo; Newcastle-Fenerbahce
Cea mai spectaculoasa echipa din Serie A se deplaseaza increzatoare la Frankfurt, iar turcii vor da piept cu Emre Belozoglu, conationalul lor fiind un jucator de baza la Newcastle.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă