15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFrançois Hollande creşte în sondaje, după atentatul terorist de la Paris

François Hollande creşte în sondaje, după atentatul terorist de la Paris

Popularitatea preşedintelui François Hollande, aflată la cel mai scăzut nivel înainte de atentatele comise săptămâna trecută la Paris, a înregistrat o creştere de zece puncte procentuale într-o săptămână şi atinge 34% opinii favorabile, potrivit unui sondaj publicat sâmbătă, anunţă Mediafax.

Premierul Manuel Valls, ovaţionat marţi de către deputaţi în Adunarea Naţională, înregistrează şi el o creştere de nouă puncte şi-l devansează pe preşedinte, cu 44% opinii favorabile, potrivit unei anchete efectuate de către Institutul BVA pentru postul de telviziune i-Télé şi furnizorul de acces la Internet şi telefonie Orange.

"Peste" 65% dintre cei chestionaţi au o părere "proastă" sau "foarte proastă" faţă de şeful statului, faţă de 75% în decembrie şi 76% la 6 ianuarie, cu o zi înainte de atentatul de la Charlie Hebdo.

BVA afirmă că nu a difuzat ancheta din 6 ianuarie "având în vedere actualitatea tragică".

Cota şefului statului a amorsat o revenire de la jumătatea lui decembrie, după ce a tins către 20%, un nivel extrem de scăzut pentru locatarii de la Palatul Elysée.

 

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă