28.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO virală. Desenul tulburător al unei fetițe de nouă ani, despre atentatul...

FOTO virală. Desenul tulburător al unei fetițe de nouă ani, despre atentatul de la Nisa

O fetiţă de nouă ani, care a scăpat din atentatul de la Nisa, a realizat un desen care a impresionat o lume întreagă, scrie Mediafax. 

Copila se afla alături de unchiul ei, pe Promenade des Anglais, atunci când atacatorul ISIS Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion de 19 tone prin mulţime. În centrul desenului, se află camionul care, condus de atacatorul în vârstă de 31 de ani, şi-a făcut loc pe faleză şi a nimicit tot ce i-a stat în cale. Pe desen, micuţa a adăugat şi informaţii despre atacatorul furios. De asemenea, se mai poate vedea o mamă care împinge un cărucior, în încercarea de a-şi salva copilul, însă apar şi ofiţerii de poliţie înarmaţi care trăgeau în camion, în speranţa că vor putea să îl oprească.  

Fetiţa a tras o săgeată îndreptată spre cuvintele ” subsolul restaurantului „, pentru a indica modul în care unii oameni au reuşit să se ascundă de atacator .

Copila a spus că desenul realizat a ajutat-o ​​să se simtă mai bine după atrocităţile pe care le-a văzut .

Zece copii s-au numărat printre cele 84 de victime ale atentatului de la Nisa, revendicat de teroriștii din gruparea Stat Islamic. 

Citește și:  FOTO + VIDEO. Atacul de la Nisa, REVENDICAT de gruparea Stat Islamic. Ministrul de Interne: Șoferul camionului pare să se fi radicalizat foarte rapid

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă