24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Manipulări la RomâniaTV. Cum au reacționat internauții când au...

FOTO + VIDEO. Manipulări la RomâniaTV. Cum au reacționat internauții când au aflat că „s-a plătit 30 de lei pentru fiecare câine” prezent la protest

În timpul protestelor de aseară din București, televiziunile au transmis minut cu minut ceea ce se întâmplă în stradă. Dar la România TV, prezentatoarea a transmis că s-au împărțit 100 de lei de adult, 50 de lei de copil și… 30 de lei de câine. 

Imaginile au fost transmise la oră de maximă audiență, timp în care burtiere au titrat în continuu mesaje precum: “Iohannis forțează o lovitură de stat”, sau „Cum se încearcă destabilizarea țării la nivel înalt”.

Pe lângă imaginile incendiului din Bamboo asimilate cu protestele din țară, cei din studioul RomâniaTV au vorbit și despre faptul că președintele Klaus Iohannis ar fi ieșit în stradă pentru a realiza o nouă mineriadă.

Momentul maxim prezentat de RomâniaTV a fost cel în care prezentatoarea a precizat că are informații cum că cei din stradă au primit câte 100 de lei de adult, 50 de lei de copil și 30 de lei de persoană. Toți acești bani, pentru a participa la protest.

„Există informații care zic că s-ar fi plătit 100 de lei de participant, copiii, tinerii, ceva mai puțin, 50 de lei și pentru câini, 30 de lei. Sunt informații care apar de acolo”, a spus moderatoarea.

Imediat, internauții au reacționat și au postat pe facebook numeroase imagini și texte amuzante. Mulți dintre ei voiau să știe, ironic, unde se dau banii, pentru a merge cu mai mulți câini la protest. Câteva astfel de imagini pe puteți vedea în galeria foto adăugată acestui articol.

Postul RomânieTV este cunoscut pentru manipulările burtierelor și ale informațiilor prezentate în articol. Zilele trecute, atunci când Iohannis a participat la ședința de Guvern, RomâniaTV a transmis pe burtiere că „Legea amnistiei și a grațierii a fost cerută de Iohannis”. Citiți mai multe aici:


Pagina de Media: Postul România TV a manipulat prezentarea ședinței de Guvern prezidată de Klaus Iohannis, precizând că Legea amnistiei și grațierii a fost cerută de președinte | FOTO


De cealaltă parte, Antena3 a pus burtiere despre o “Lovitură de stat în desfășurare” sau “Incendiul nu a reușit, lovitura de stat continuă”. Câteva imagini cu burtierele de la Antena3 puteți vedea în galeria foto adăugată acestui articol.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului? 4 cumpărături esențiale

Odată cu apropierea momentului în care vei naște, trebuie să ai deja cumpărate anumite lucruri esențiale pentru îngrijirea bebelușului. Chiar dacă trebuie să fii...
Ultima oră
Pe aceeași temă