15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialFOTO VIRALĂ. „The Time” dedică cel mai recent număr scandalurilor care leagă...

FOTO VIRALĂ. „The Time” dedică cel mai recent număr scandalurilor care leagă numele președintelui Donald Trump de Rusia

Revista „The Time” care urmează să apară în 29 mai, în Statele Unite, este dedicată „războiului pe rețelele de socializare pe care Rusia l-a declarat Americii”. Astfel, coperta ilustrează cum Casa Albă este în plin proces de „rusificare”, fiind transformată într-unui dintre obiectivele turistice renumite din Moscova, Catedrala Sfântul Vasile.

Cea mai recentă copertă a revistei „The Time” subliniază, în cel mai recent număr, scandalurile din Rusia care afectează mandatul președintelui American Donald Trump. Astfel, se poate observa fațada Casei Albe, care este acaparată de unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Moscova.

Coperta vine în contextul în care, miercuri, Departamentul de Justiție a anunțat numirea lui Robert Mueller, fost director FBI, la conducerea unei comisii care să ancheteze amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016 și dacă echipa de campanie a lui Donald Trump a colaborat cu Moscova.

Totodată, săptămâna trecută, Washington Post a dezvăluit că președintele american ar fi oferit informații clasificate despre Statul Islamic, șefului diplomației ruse, Serghi Lavrov.

Pe aceeași temă: 

 VIDEO. Vladimir Putin îl ia peste picior pe Donald Trump: În SUA se dezvoltă o schizofrenie politică

Președintele rus, Vladimir Putin, susține că omologul său american, Donald Trump, nu a împărtășit informații secrete cu Rusia. Totodată, el a precizat că, în Statele Unite, „se dezvoltă o schizofrenie politică”. 

 Președintele Donald Trump, „lucrat“ de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, să compromită o sursă din ISIS. Aliații Americii sunt în stare de şoc

În timpul întâlnirii dintre președintele SUA cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, și ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak.


 Miodrag Soric: Trump, gură-spartă? Președintele american ar fi divulgat informații secrete rușilor | Comentariu DW

Jurnalistul Miodrag Soric scrie, într-un comentariu pentru publicația electronică Deutsche Welle, că dacă se va adeveri că președintele Donald Trump le-a oferit informaţii secrete ruşilor, încrederea în şeful Casei Albe va scădea şi mai mult – inclusiv la nivel internaţional.


 

Cele mai citite

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...
Ultima oră
Pe aceeași temă