27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO: SUA, în calea uraganului Sandy. Vezi ce ar putea rămâne după!

FOTO: SUA, în calea uraganului Sandy. Vezi ce ar putea rămâne după!

Uraganul Sandy se apropie de zona de coastă a Statelor Unite ale Americii.

Astfel, preşedintele Barack Obama le-a cerut, duminică, cetăţenilor americani să trateze “cu foarte mare seriozitate” potenţialul pericol pe care îl reprezintă sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite şi să urmeze recomandările autorităţilor, transmite Mediafax.

Obama a anulat deplasările de campanie luni şi marţi pentru a rămâne la Casa Albă şi a urmări îndeaproape evoluţia situaţiei.

Citeşte şi  VIDEO. URAGANUL SANDY PARALIZEAZĂ SUA – Cum se pregătesc americanii pentru ASEDIU

Cozi imense s-au format, duminică, la magazinele de produse alimentare şi în supermarketuri în New York. Locuitorii oraşului s-au pregătit pentru un adevărat asediu şi au cumpărat în special produse alimentare şi baterii.

Citeşte şi FOTO: Topul oraşelor care se PRĂBUŞESC. Vezi pe ce loc se află capitala ţării noastre!

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat, duminică, evacuarea a 375.000 de locuitori din zonele inundabile ale oraşului în aşteptarea sosirii uraganului Sandy, relatează AFP, potrivit Mediafax.

După cum a anunţat guvernatorul statului New York Andrew Cuomo, reţeaua de transport public, inclusiv metroul, a fost închisă. Apa ar putea depăşi trei metri, iar viteza vântului va ajunge la 112 km/h.

Parcurile, zonele de joacă şi plajele au fost, de asemenea, închise de către autorităţi.

Galeria de mai sus conţine o serie de fotografii care prezintă modul în care americanii se pregătesc de asediu şi aşteaptă ca oraşele de pe coastă să fie lovite crunt de uraganul Sandy.

Citeşte şi FOTO: Cum arătau FEMEILE-SOLDAT din armata sovietică în cel de-al II-ea Război Mondial

Cele mai citite

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...

Julian Assange, liber, după un acord cu justiția americană

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de încălcarea Legii americane privind spionajul în faţa unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un...
Ultima oră
Pe aceeași temă