21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialFOTO Spumant de baie în fântâna de la Universitate

FOTO Spumant de baie în fântâna de la Universitate

Trei tineri au turnat, miercuri după-amiază, trei litri de spumant de baie în fântâna de la Universitate ca să vadă cum ar arăta şi câtă spumă ar face. Băieţii au pus la punct operaţiunea cu o jumătate de oră înainte, ca să poată turna spumantul rapid, fără să fie văzuţi de poliţiştii din zonă, relatează b365.ro.

Echipa, formată din trei băieţi, s-a întâlnit, cu câteva minute înainte de ora 15, la un subsol al uneia dintre facultăţile din zonă. Acolo au adus 4 sticle de 750 de ml, pline cu spumant de baie. Au diluat apoi spumantul cu apă: “ca să se scurgă mai repede din PET-uri”, după cum ne-a explicat unul dintre ei.
Au depozitat lichidul în trei sticle de plastic, de doi litri, şi l-au transportat până la fântână în două sacoşe.

Au pregătit din timp şi o diversiune pentru cei doi poliţişti care erau în zonă şi au stabilit apoi cum să se aşeze lângă fântână astfel încât să toarne discret spumantul de baie în apă. N-a mai fost nevoie de diversiune însă, căci poliţiştii plecaseră până să iasă baieţii din “sediul de pregătire”.

După câteva minute, la 15.30, unul dintre ei s-a ridicat şi a dat drumul spumantului din PET-uri şi, în mai puţin de 2 minute, fântâna s-a umplut cu spumă.

Oamenii de lângă ea, după ce au rămas nedumeriţi preţ de câteva minute, au început să zâmbească, să facă poze şi să se joace cu spuma. Un bătrân s-a şi dus să se spele pe mâini în ea după vreo 15 minute.

Cele mai citite

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă