12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Proteste la Londra, împotriva politicilor economice impuse de Guvernul...

FOTO + VIDEO. Proteste la Londra, împotriva politicilor economice impuse de Guvernul May

Mii de persoane protestează, sâmbătă, la Londra, faţă de politicile economice impuse de Executivul condus de Tehersa May. Potrivit BBC, organizatorii manifestaţiei fac parte din grupul Adunarea Populară împotriva Austerităţii.

Sub sloganul ”Nicio zi mai mult”, protestatarii s-au întâlnit în faţa sediului BBC şi au pornit spre clădirea legislativului din Londra. Totodată, liderul laburiştilor, partidul de opoziţie, Jeremy Corbyn, va susţine un discurs alături de laburistul John McDonnell şi de liderii sindicalişti Len McCluskey şi Frances O'Grady.

”Demonstrăm împotriva unui guvern angajat în austeritate, tăieri şi privatizări. Demonstrăm pentru un serviciu sanitar decent, pentru un sustem educaţional, case, locuri de muncă şi condiţii de viaţă pentru toată lumea”, se arată în mesajul postat de organizatori pe Facebook.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă