18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Patru persoane au fost rănite, într-un accident grav pe DN73

FOTO: Patru persoane au fost rănite, într-un accident grav pe DN73

Patru persoane au fost rănite, miercuri seara, pe DN73, după ce două mașini s-au ciocnit. Astfel, traficul a fost blocat între Pitești și Râmnicu Vâlcea, informează Mediafax.

Şoferul unui autoturism care a încercat să întoarcă deasupra pasajului Bascov a fost lovit în plin de o altă maşină care se deplasa regulamentar dinspre Bucureşti către Vâlcea. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, pentru scoaterea uneia dintre ele din maşină fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

Stiri online – stiri de ultima ora si stirile zilei – Actualizat: 23:26, 5 octombrie 2016

Mediafax Talks
RSS
Newsletter
Mobil
Trimite ştire
Publicitate
Multimedia

mediafax

 mediafax.ro  web

okidoki

Home
Politic
Economic
Social
Sport
Externe
Cultură-Media
Life
Ştiinţă
Siria
Reportaje Mediafax
Revista presei
ZOOM

Home

Social
ARGEŞ, (astăzi, 22:38)

Video ACCIDENT GRAV pe DN73. Patru persoane au fost rănite după ciocnirea a două maşini – FOTO, VIDEO

de Cristina Cazacu
345 afişări

Ştire
Foto (3)
Video (1)
Comentarii (0)

Trafic blocat, miercuri seara, pe DN73, Piteşti – Râmnicu Vâlcea, după ce două maşini s-au ciocnit, iar 4 persoane au fost rănite, informează corespondentul MEDIAFAX.

SOCIAL

ACCIDENT GRAV pe DN73. Patru persoane au fost rănite după ciocnirea a două maşini – FOTO, VIDEO22:38
Un bărbat a murit după ce a fost strivit de moara pe care încerca să o repare21:24
Primul pacient cu hepatită C care a câştigat în instanţă dreptul la tratament fără interferon 19:16
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Nu va exista problema întreruperii alimentării cu agent termic şi apă caldă 18:54
Leonard Doroftei va fi adus cu mandat la ÎCCJ, pentru audiere în dosarul “Gala Bute” 17:32

Şoferul unui autoturism care a încercat să întoarcă deasupra pasajului Bascov a fost lovit în plin de o altă maşină care se deplasa regulamentar dinspre Bucureşti către Vâlcea. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, pentru scoaterea uneia dintre ele din maşină fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

O persoană este încarcerată, astfel că la fața locului au fost trimise un echipaj SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. La faţa locului au ajuns şi ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş. Două dintre victime, şoferul vinovat şi pasagerul din cealaltă maşină, au fost transportate la UPU Argeş pentru îngrijiri de specialitate, celelalte primind ajutor la faţa locului, ele refuzând să fie duse la spital.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, a declarat un purtător de cuvânt IPJ Argeş, Andreea Însurăţelu.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă