23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO: Oroare din nou - aşa descrie presa internaţională atacul de la...

FOTO: Oroare din nou – aşa descrie presa internaţională atacul de la Nisa

Tragedia de la Nisa este pe prima pagină a tuturor ziarelor din lume care nu fuseseră trimise încă la tipar când s-a petrecut. Celelalte publicaţii au tratat pe larg subiectul în variantele lor online.

„14 iulie mortal la Nisa” este titlul de pe prima pagină a ziarului francez La Voix du Nord, iar Le Parisien povesteşte totul sub cuvintele „Oroare la Nisa”.

Citește și: FOTO + VIDEO. Atentatul terorist de la Nisa. Reacțiile liderilor români. Klaus Iohannis: Condamn ferm atacul înfiorător. O zi de sărbătoare s-a transformat într-una de doliu

Ziarul La Provence vorbeşte despre atentatul de la Nisa, subliniind că „Franţa a fost lovită din nou de oroare”.

 „Oroare din nou”, scrie mare şi Le Figaro pe prima pagină, deasupra unei imagini cu camionul ucigaş.

The DailyTelegraph a ales aceeaşi fotografie peste care a scris „Zeci de oameni ucişi de teroarea care a lovit Riviera Franceză”, iar Daily Mirror titrează „75 de oameni ucişi de un terorist într-un camion.

„Carnaj terorist” sunt cuvintele alese de publicaţia britanică The Metro pentru a descrie atacul de la Nisa, iar Daily News scrie „80 măcelăriţi”.

Publicaţia italiană La Stampa a postat pe varianta sa online imagini şi clipuri de la atentat sub titlul „Noapte de teroare la Nisa”.

Deschide galeria foto ca să vezi cum arată primele pagini ale publicaţiilor internaţionale de astăzi.

Citeşte şi FOTO, VIDEO. ATENTAT la Nisa, de Ziua Națională a Franței. Un camion a intrat în mulțime. 84 de persoane au murit. Starea de alertă, prelungită cu încă trei luni

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă