12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO MASONI şi EVREI: Ce crede GOOGLE despre politicienii români

FOTO MASONI şi EVREI: Ce crede GOOGLE despre politicienii români

În vreme ce românii de rând şi-au spălat imaginea pe Google şi s-au transformat din “proşti” şi “păduchioşi” în “deştepţi” şi “frumoşi”, politicienii autohtoni au o reputaţie mult mai proastă în mediul virtual, scrie realitatea.net

Astfel, Crin Antonescu este “beţiv”, Victor Ponta este “asasin”, Elena Udrea este “amanta lui Băsescu”, iar Adrian Năstase este “gay”. Majoritatea politicienilor români au două lucruri în comun: sunt “masoni” şi “evrei”.

Până în luna decembrie 2011, românii au fost priviţi pe internet ca fiind proşti, păduchioşi şi urâţi, potrivit sugestiilor oferite de motorul de căutare Google. Apoi, datorită unei campanii online, românii au devenit mai buni aproape peste noapte. Primele trei sugestii la căutarea “românii sunt” sunt acum “educaţi”, “frumoşi” şi “latini”.

Motorul de căutare Google a fost aşadar convins să-şi schimbe părerea despre români, însă a rămas cu o impresie deloc măgulitoare despre politicienii care-i conduc, după cum o demonstrează sugestiile pe care le face pentru anumite căutări. Aceste sugestii sunt bazate pe cele mai frecvente căutări făcute de utilizatorii de internet în trecut şi nu reflectă în niciun fel poziţii sau opinii ale companiei Google.

Traian Băsescu, un “mason” “suspendat”

Căutarea “Traian Băsescu” produce sugestiile “mason”, “evreu”, “suspendat” şi “demis”, ceea ce arată că pe internet antisemitismul şi teoriile conspiraţioniste sunt în floare (majoritatea politicienilor români sunt “masoni” şi “evrei” pe Google) şi că, indiferent de modul în care au votat, românii n-au fost indiferenţi faţă de referendumurile pentru demiterea preşedintelui.

Crin Antonescu, “beţiv” şi “gay”

În ciuda etichetărilor care i s-au adus din partea mass media şi a unor rivali politici, Traian Băsescu a scăpat pe Google de eticheta de “beţiv”. A căpătat-o în schimb preşedintele Senatului, Crin Antonescu, care este în opinia Google “mason”, “gay”, “căsătorit” şi “beţiv”.

Cea mai proastă imagine pe Google o are premierul Victor Ponta, căutarea “Victor Ponta este” generând următoarele sugestii: “asasinul procurorului cristian panait”, “mason”, “evreu” şi “asasinul”. Prima şi cea de-a patra căutare au legătură cu un articol apărut pe internet în 2011, semnat Simona Elena Fica, în care Victor Ponta este acuzat că ar fi jucat un rol în moartea petrecută în 2002 a procurorului Cristian Panait.

Elena Băsescu pare să fie definită pe Google de operaţiile estetice despre care se spune că le-ar fi făcut, cele două sugestii oferite fiind “operation estetyce” şi “operaţie estetică”.

Elena Udrea, “amanta lui Băsescu”, este “însărcinată”

O altă femeie faimoasă din politica românească, Elena Udrea, este “însărcinată”, “amanta lui Băsescu” şi “de etnie rromă”. Eticheta de “însărcinată” a căpătat-o în urma unor articole satirice apărute pe internet, iar senatorul PSD Mădălin Voicu este cel care a susţinut că Elena Udrea este de etnie romă, într-o emisiune televizată din 2011. Fostul ministru al Turismului a reacţionat însă imediat pe blog, infirmând această informaţie.

Fostul premier Emil Boc este “penticostal”, “credincios penticostal” şi “pocăit”, etichete care i se trag din 2008, în urma unor articole apărute în presa centrală în care se susţinea că Boc ar aparţine cultului penticostal. Actualul primar al oraşului Cluj-Napoca a negat acest lucru, susţinând că “a fost şi este creştin ortodox din tată în fiu”.

Marian Vanghelie “care este”

În mod oarecum previzibil, şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu este şi el “evreu” şi “mason”. Gigi Becali este la rândul său “mason” şi “fan Ezel” (serial turcesc difuzat pe Kanal D), Corneliu Vadim Tudor este şi “mason”, şi “creştin”, iar Olguţa Vasilescu şi Monica Macovei au identităţi virtuale definite de statutul lor marital: sunt căsătorite. Adrian Năstase este “mason” şi “gay”.

În schimb, Marian Vanghelie nu este în niciun fel, fiind în schimb “care este”.

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă