23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Lenovo a lansat în România două ultrabook-uri ultraflexibile

FOTO. Lenovo a lansat în România două ultrabook-uri ultraflexibile

Lenovo a lansat în România două noi PC-uri Ultrabook convertibile, concepute pentru Windows 8/RT. Noile produse sunt IdeaPad Yoga şi ThinkPad Twist. Aceste calculatoare personale marchează un moment de transformare a interacţiunii cu PC-urile şi redefineşte viitorul tehnologiei personale mobile, potrivit unui comunicat remis romanialibera.ro.

“Convertibilele UltrabookTM Lenovo abordează nevoile unice ale consumatorilor şi companiilor, făcând trecerea către noul model de interacţiune cu PC-urile, prin ecrane tactile,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova. “Convertibilele Lenovo transformă total experienţa utilizării tehnologiei personale. Flexibilitatea oferită de noile dispozitive adaugă un grad fără precedent de versatilitate în utilizare”, a adăugat Aurel Neţin.

IdeaPad Yoga 13

Sistemul de deschidere al lui IdeaPad Yoga permite o rotatie a monitorului de până la 360 de grade. Aceasta mişcare transformă laptopul într-o tabletă dintr-o singură mişcare. Fiind unul din primele Ultrabook-uri multi-modale din lume, Yoga 13 oferă un înalt nivel de flexibilitate între aplicaţiile de office şi cele de divertisment, fără compromisuri. Echipat cu puternicele procesoare Intel® CoreTM din a treia generaţie şi cu noul Windows 8, Yoga 13 oferă performanţe de nivelul unui laptop pe toată durata zilei, datorită celor opt ore de autonomie a bateriei instalate într-o carcasă de numai 16.9 mm. Prin rabatarea monitorului, Yoga 13 se transformă într-o tabletă cu abilităţi multimedia, asigurate de sistemul Dolby® Home Theatre®. Yoga are un display IPS de inaltă definiţie cu o dimensiune 13.3 inci. Utilizatorii îşi pot răsfoi albumele foto folosind tehnologia Motion Control sau îşi pot folosi degetele pe acest ecran multi-touch.

IdeaPad Yoga 11

Varianta cu ecran mai mic, Yoga 11, este cel mai subţire PC multi-modal din lume, cu o grosime de numai 15.6 mm. Designul subţire al noului Yoga 11, ecranul de 11.6 inci şi autonomia bateriei de 13 ore îl recomandă ca fiind un excelent partener pentru consumatorii foarte mobili. Echipat cu NVIDIA Tegra 3 – singurul procesor quad-core din lume pentru Windows RT, Yoga 11 le permite utilizatorilor să urmărească filme HD, să joace jocuri, să se conecteze şi să fie productivi toată ziua cu aplicaţii Microsoft Office. Iar ca un bonus, atât Yoga 13 cât şi Zoga 11 pot fi folosite în moduri complet noi: pot fi convertite în modul Stand pentru vizionarea filmelor şi a fotografiilor, sau în modul Cort pentru jocuri sau videochat.

“IdeaPad Yoga 11 este un dispozitiv elegant, uşor şi subţire, care îmbină avantajele unei tablete cu puterea unui laptop”, a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo Romania, Bulgaria şi Republica Moldova.

ThinkPad Twist – un ultrabook convertibil pentru mediul business

ThinkPad Twist le oferă o soluţie celor care vor un dispozitiv accesibil care le poate face pe toate. Oferă performanţa deplină a unui Ultrabook şi încă ceva: monitorul se pliază spre spate şi transformă laptopul într-o tabletă. Convertibilul ThinkPad Twist de 12.5 inci le oferă profesioniştilor tehnologiile de care au nevoie atât pentru compania lor cât şi pentru utilizările personale. Pentru o productivitate excepţională, echiparea maxima a ThinkPad Twist oferă procesoare Intel® CoreTM i7 din a treia generaţie, Windows 8 Pro, conectivitate 3G opţională, stocare până la 500 GB sau 128 GB SSD, precum şi tastatura legendară, calitatea şi fiabilitatea familiei de produse ThinkPad. Utilizatorii pot lucra ore în şir datorită autonomiei de aproape o zi a bateriei, iar productivitatea lor creşte datorita capacitatii acestui Ultrabook de a-şi reveni rapid din modul standby, la fel ca o tabletă. Această puternică maşinarie este prevăzută cu software dedicat icilor compaanii, precum Lenovo Solutions for Small Business asistat de Intel Small Business Advantage şi Lenovo Cloud Storage oferit de SugarSync.

Ecranul luminos 350nit IPS al lui ThinkPad Twist şi sistemul audio Dolby® Home Theatre® produc o experienţă multimedia de excepţie. Atât prezentările profesionale cât şi filmele pot fi de asemenea redate pe un monitor exterior cu ajutoul iesirilor mini-HDMI sau DisplayPort. La fel ca Zoga, Twist se poate transforma în noi moduri, precum poziţia Stand, excelentă pentru lucrul în colaborare, prin intermediul ecranului tactil.

Preţuri şi disponibilitate

Preţul IdeaPad Yoga 13 porneşte de la 3299 RON
.
IdeaPad Yoga 11 este disponibil începând dde la 3999 RON.

ThinkPad Twist va fi oferit la preţuri începând de la 4999 RON.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă