16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Do-It-Yourself: Pas cu pas, cum faci o lampă suspendată cu abajur

FOTO: Do-It-Yourself: Pas cu pas, cum faci o lampă suspendată cu abajur

Reciclaţi şi creaţi un abajur modern 3D în doar câteva minute, folosind pistolul de lipit Dremel, un ambalaj sferic simplu din hârtie şi cupe din hârtie cerată, utilizate în catering.

Materialele necesare:

• Pistolul de lipit Dremel şi baghete de lipit incolore de 7 mm

• Lampă suspendată cu abajur sferic, din hârtie cu diametru de 30,5 cm

• 180 de bucăţi de cupe din hârtie cerată sau cupe pentru condimente

Pasul 1. Montaţi abajurul sub formă de glob, urmând instrucţiunile date în pliantul care îl însoţeşte.

Pasul 2. Cu ajutorul pistolului de lipit Dremel, reglat pe funcţionarea la rece, aplicaţi adeziv de-a lungul marginii bazei uneia dintre cupele de hârtie. Finalizaţi primul cerc utilizând pistolul de lipit Dremel pentru a lipi mai multe cupe de hârtie de-a lungul marginii inferioare a abajurului, poziţionând-o pe fiecare în vecinătatea celei precedente.

Pasul 3. Realizaţi cel de-al doilea cerc utilizând pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe cupele care vin în contact cu primul rând.

Pasul 4. Continuaţi să utilizaţi pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe rândurile trei şi patru şi între cele din rândurile anterioare, formând cercuri de cupe aşezate alternant.

Pasul 5. Realizaţi rândul patru, aplicaţi adeziv pe liniile verticale, aşezându-le deasupra cupelor din cercul anterior şi nu între ele.

Pasul 6. Pe măsură ce vă apropiaţi de marginea superioară a abajurului, diametrul va scădea, iar liniile cupelor se vor uni în mod natural.

Cele mai citite

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

Elevii români, medaliați la Olimpiada Balcanică de Matematică. Mesajul ministrului Educației

O medalie de aur, patru de argint şi una de bronz au fost obţinute de elevii români la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată zilele...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...
Ultima oră
Pe aceeași temă