1.9 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialFOTO: Cum arată, în INTERIOR, centrul ultra-tehnologizat al RUSIEI care SPIONEAZĂ tot...

FOTO: Cum arată, în INTERIOR, centrul ultra-tehnologizat al RUSIEI care SPIONEAZĂ tot ce se întâmplă la Moscova

Peste 130.000 de camere de filmat supraveghează, non-stop, tot ce se întâmplă pe străzile din Moscova, însă puțini știu cum arată, în interior, centrul de control al acestora.

Citește și: FOTO: Cum arătau mașinile viitorului în revistele SF din URSS. Ați putea fi surprinși!

Un blogger rus a realizat un fotoreportaj în interiorul centrului. Potrivit, English Russia, sistemul de supraveghere video a fost inaugurat în 1970, atunci când poliția comunistă a montat primele zece camere în cele mai importante intersecții din oraș.

Citește și: FOTO: Un motiv de AROGANȚĂ pentru armata lui Putin. Cum arată blindatul BTR-82, după modernizare

Cu timpul, sistemul a fost extins și modernizat constant. Sistemul de monitorizare în timp real a traficului presupune marcarea, pe o hartă, a tututor accidentelor petrecute în oraș, iar camerele video din zona respectivă furnizează imagini de la fața locului pentru polițiștii de la centrul de control. 

Citește și: FOTO: Un MAMUT zburător. Cum arată, în interior, BESTIA RUSEASCĂ ce poate transporta un avion Tupolev Tu-134

De asemenea, șoferii opriți în trafic, care nu și-au plătit amenzile rutiere, pot fi reținuți de poliție pe baza datelor furnizate de sistemul de supraveghere.

Mai mult decât atât, printre activitățile zilnice ale angajaților se află și monitorizarea comunicațiilor online pentru a detecta eventuale amenințări la adresa siguranței naționale.

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată centrul ultra-tehnologizat care spionează tot ce se întâmplă pe străzile din Moscova.

Citește și: FOTO: Ce era și cum arăta arma TERIBILĂ cu care SPIONII KGB îi ANIHILAU pe cei occidentali

Cele mai citite

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții românilor din SUA. Ar urma o întâlnire cu secretarul de stat Blinken

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită de lucru în Statele Unite, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiesc în SUA. Din imaginile...

Grefierii protestează în fața ICCJ, cerând plata salariilor restante

Grefieri din toate județele participă la un protest în fața sediului din București al Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ). Mitingul de protest este...

Imprimantele – la ce trebuie să fim atenți în activitatea noastră

Imprimantele au devenit un pilon central în mediul de lucru contemporan, fiind unelte esențiale în procesele de birou, în special într-o lume în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă