12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Care sunt imaginile din ROMÂNIA care i-au impresionat pe străini

FOTO. Care sunt imaginile din ROMÂNIA care i-au impresionat pe străini

După ce doi membri ai echipei Bored Panda au vizitat România, ei s-au declarat foarte încântați de țara noastră, pe care o consideră ca fiind inspirațională.

”Această destinație de multe ori trecută, adesea, cu vederea este o bijuterie plină de păduri frumoase, castele regale și munți impresionanți”, scriu ei pe site-ul boredpanda.com.

Citește și: FOTO: 21 de lucruri INCREDIBILE pe care nu le știai despre IMPERIUL ROMAN

Datorită istoriei medievale bogate, România este împânzită de castele mai mult sau mai puțin renovate, de păduri virgine și devine o destinație de vis pentru iubitorii de natură. Tot ei notează că în țara noastră se află și cea mai mare populație de urși bruni din Europa.

”Cu munții Carpați, care se desfășoară chiar și prin centrul țării, priveliștile sunt de neuitat”, scriu editorii site-ului mai sus amintit.

Citește și: FOTO: Cât de mult seamănă Coreea de Nord cu România comunistă

Ei au făcut, astfel, un apel la cei care sunt din România sau au vizitat țara noastră să le trimită cele mai frumoase și mai sugestive fotografii realizate pe meleagurile românești. Galeria foto de mai sus este impresionantă!

Citește și: FOTO: Cum a evoluat echipamentul militar al soldaților în decurs de 1.000 de ani

Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Irina Begu, în „sferturile” turneului ITF de la Wiesbaden

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Wiesbaden, după ce a învins-o în trei seturi pe elveţianca Simona...

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă