22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Brașovul a găzduit ultima competiție de enduro din acest an

FOTO. Brașovul a găzduit ultima competiție de enduro din acest an

Peste 100 de rideri români și străini s-au întrecut, sâmbătă, prin pădurile de sub muntele Tâmpa, în cadrul competiției Enduro #WildDirt ce a avut loc la Brașov.

Primul care a terminat cursa a fost multiplul campion italian Simone Albergoni, care a venit pentru prima dată în România cu ocazia acestei competiții de enduro.

“România e o țară foarte frumoasă! Mai mult, cred că este locul perfect pentru a practica enduro. Din păcate, în Italia nu prea mai avem unde organiza astfel de competiții, așa că m-am simțit bine concurând la Brașov. Toți participanții sunt rideri buni pentru că au reușit să termine o cursă dificilă ca aceasta și cred că nivelul lor se îmbunătățește. Am văzut câțiva rideri tineri foarte rapizi și talentați”, a declarat Simone Albergoni.

Competiția Enduro #WildDirt a fost foarte strânsă, la doar 15 secunde în spatele lui Simone Albergoni a terminat cursa și Norbert Levente Jozsa, tânăr campion național. 

Riderii care au terminat mai devreme cursa și nu și-au satisfăcut nevoia de adrenalină au pus în scenă un mic show pentru spectatori, cu noroi, obstacole și viteză, în frunte cu Simone Albergoni, care a dat startul distracției.

După o zi plină de adrenalină, cei peste 100 de rideri și peste 1000 de brașoveni au petrecut la petrecerea Desperados Wild Enduro Afterparty. Trupa R.O.A, NotSoCommon Dj și The Basstard au pornit petrecerea la Fabrica Roman și au încins atmosfera alături de fachiri, dansatoare, show-uri vizuale electrizante și alte momente inedite.

Competiția Enduro #WildDirt, organizată de clubul sportiv XMRaid, a încheiat sezonul competițional de enduro, unul dintre cele mai populare sporturi extreme pentru primăvară, vară și toamnă.

Cele mai citite

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă