19.9 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSpecialFostul patron al FC Brașov, condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Fostul patron al FC Brașov, condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Fostul patron al FC Brașov  și al platformei industriale de la ce a mai rămas din fabrica de autocamioane a fost condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.  Ioan Neculaie a deschis focul cu o arma de vanatoare pe fondul unei crize de nervi facute din cauza faptului ca unul dintre angajatii lui nu a fost in stare sa-i pregateasca cum trebuie masina.

Mai exact, milionarul isi dorea sa se relaxeze la o partida de vanatoare, intr-o padure de langa Brasov, insa in ultimul moment a vazut ca automobilul sau avea pana la o roata. Afaceristul a inceput sa tipe la angajatul sau, a scos arma si a inceput sa traga si in celelalte roti. Vecinii milionarului au auzit impuscaturile si au chemat politia, care a descins la fata locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal, iar cauza a ajuns recent la Judecatoria Brasov.

Instanța a admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov împotriva sentinţei penale nr. 1137/15.06.2017 a Judecătoriei Braşov, pe care o desfiinţează sub aspectul soluţiei de achitare a inculpatului şi al cheltuielilor judiciare. Rejudecând cauza în aceste limite, magistrații l-au condamnat pe Ioan Neculaie la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Sentinţa este definitivă!

Mai multe amănunte, pe newsb.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies