14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFosa cu trei cadavre la Sacele

Fosa cu trei cadavre la Sacele

Trei cadavre au fost descoperite luni seara intr-o hazna din curtea unui imobil de la marginea localitatii Sacele din judetul Brasov. Macabra descoperire a fost facuta de o echipa de criminalisti dupa mai bine de sase ore de cautari prin toate ungherele locuintei.
Ancheta politistilor a pornit dupa ce un locuitor din zona a sesizat faptul ca nu l-a mai vazut de mai multe zile pe vecinul sau Vrabie Gheorghe, in varsta de 60 de ani. Politistii din echipajul care s-a deplasat la locuinta lui Vrabie ca urmare a sesizarii primite au descoperit in casa urme de sange. Ca urmare, ancheta a fost preluata de criminalisti, acestia descoperind in cele din urma cadavrele ascunse in fosa. Alaturi de trupul proprietarului casei, in hazna au mai fost identificate cadavrele nepotului batranului, Mihai Rotaru, in varsta de 13 ani, si al tatalui acestuia, Ioan Rotaru, in varsta de 35 de ani. Cadavrele au fost transportate la Laboratorul de Medicina Legala din Brasov pentru necropsie, in vederea stabilirii imprejurarilor exacte in care s-a produs decesul.

Purtatorul de cuvant din cadrul IPJ Brasov, comisarul-sef Liviu Naghy, a precizat ca "victimele au fost injunghiate, iar criminalul sau criminalii au incercat sa-si ascunda fapta aruncandu-i in acea hazna. Cadavrele nu s-au descompus inca si credem ca vom gasi faptasul sau faptasii". Liviu Naghy a mai declarat ca la adresa respectiva locuia legal Vrabie Gheorghe, iar Rotaru Ioan si fiul acestuia aveau domiciliul in localitatea Brahasesti din judetul Galati. In cursul zilei de ieri, IPJ Brasov a constituit o echipa formata din politisti de la Investigatii Criminale, de la Serviciul Criminalistic si Politia Sacele, precum si un medic legist care, sub conducerea unui procuror, efectueaza investigatii si verificari.
Potrivit procurorului Danut Martian Aldea de la Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, coordonatorul anchetei, cadavrele prezentau urme de violenta la nivelul capului, leziuni produse cu un obiect contondent, cel mai probabil un topor.

» Asasin
Surse apropiate anchetei au indicat ca posibil suspect chiar pe fiul batranului, stefan Vrabie. Astfel, vecinii sustin ca fiul batranului ucis fusese eliberat recent din penitenciar dupa ce a fost inchis in Ungaria pentru talharie. Anchetatorii incearca acum sa afle daca acesta din urma are vreo legaura cu crima, mai ales ca unii vecini sustin ca l-au vazut venind in curtea tatalui sau.

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă