22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialFit & Form Salon 2006

Fit & Form Salon 2006

Timp de trei zile, in perioada 20-22 octombrie, la Sala Palatului, se va desfasura cea de-a doua editie “Fit&Form Salon 2006”, eveniment care se adreseaza publicului larg, dornic de a incepe un mod de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si un sport care sa intretina un tonus excelent. Acesta este si un moment aniversar pentru revista “Fit&Form”, care implineste un an, fiind lansata chiar in cadrul evenimentului de anul trecut. Bucurestenii care vor trece pragul expozitiei vor beneficia de consultanta specialistilor in diverse domenii precum arte martiale, qigong, gimnastica aerobica, step, stretching, dans, Pilates, tae bo, reiki, hatha yoga.
De asemenea, aici vor intalni medici, reprezentanti ai firmelor expozante si nutritionisti. Noutatea pe care o aduce evenimentul de anul acesta este interactivitatea, cei prezenti avand ocazia de a participa la conferinte pe teme legate de dieta, nutritie, reiki, hatha yoga, la demonstratii sportive, prezentari de produse si servicii.
In partea expozitionala se vor afla producatorii, importatorii si distribuitorii celor mai performante produse de slabit si ingrijire corporala. Ineditul acestui eveniment il constituie concursul de masaj, care duce la pierderea centimetrilor nedoriti din jurul taliei.

Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă