14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFinisaje decorative pentru un stil cu adevărat urban!

Finisaje decorative pentru un stil cu adevărat urban!

Cochetezi cu ideea de a-ți (re)amenaja spațiul urmărind o linie urbană? Ne-am gândit să îți spunem pe bune ce reguli ar trebui să respecte o amenajare interioară ca efectul final să fie unul cu adevărat urban. Uneori, se face confuzie între stilul urban și stilul minimalist. În portofoliul Decora House găsești nenumărate produse care te ajută să ajungi la linia dorită.

Despre stilul urban de (re)amenjare interioară cu Decora House</h2>

Un interior cu adevărat urban va beneficia întotdeauna de finisaje netradiționale sau cu o altă utilizare decât cea cunoscută la scară largă. Oțelul galvanizat, pardoselile din beton sau din rășină epoxidică, elemente din metal, grinzile expuse și suprafețele nefinisate sunt câteva dintre elementele care te ajută să creezi un aspect urban. De multe ori, stilul care definește o amenajare urbană va fi mai mult funcțional, cu accente de ”boem” și cu obiecte lăsate într-o aparență întâmplare. O tehnică pentru a crea atmosfera industrială o reprezintă exat aceste obiecte lăsate la întâmplare. Pentru privirea de ansamblu, părerea specialistului cu care vei colabora pe proiectul tău de amenajare interioară contează cel mai mult!

În continuare îți vom prezenta câteva produse foarte apreciate care și-au regăsit cu succes locul în proiecte de amenajare interioară cu tentă urbană: vopseaua decorativă Manhattan sau Berlin, și tapetul decorativ Carl Robinson 4 sau Sage II.

 Recomandare vopsea decorativă: cum obți un efect decorativ urban?</h3>

Manhattan, vopseaua decorativă cu nume de metropolă, locul unde toate trendurile urbane se intersectează și unde vei regăsi cele mai râvnite penthouse-uri de pe planetă. Farul modernității și oglinda avant-gardei creative s-au reunit sub gama de vopsea decorativă Manhattan. Produsul îți garantează un efect industrial autentic pentru pereții tăi.

Efectul vopselei decorative Berlin aprinde spațiul și pune accent pe materialele folosite în (re)amenajarea interioară. Numele însuși simbolizează secolul 20, un secol atins de istorie, și care te proiectează în același timp și spre viitor. Spațiul obținut cu vopseaua decorativă Berlin va fi unul care amestecă bucuria cu melancolia, pământul cu metalul și trecutul cu viitorul.

Ce colecții de tapet decorativ poți folosi pentru a obține efectul decorativ urban?

Prin colecția de tapet decorativ Sage II aduci în același spațiu cominații contemporane de culori și modele care folosesc elemente naturale. Impactul vizual este plăcut, iar calitatea accentuează inovația adusă de produs.

De Carl Robinson sigur ai mai auzit prin revistele de specialitate. Dacă nu ai remarcat colecția Carl Robinson 4 o poți face acum. Atmoshphere este inspirată din culorile metalelor oxidate, textura de vopsea și chiar de simplitatea grafică a unei roți de bicicletă. Motoarele cu aburi, aparatul de fotografiat de epocă și un radio retro sunt semnele distinctive pentru design-ul colecției.

Pe site-ul Decora House vei regăsi zeci de produse, la o simplă vizită în showroom îți arătăm sute de soluții pentru proiectul tău de (re)amenajare interioară!

 

 

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă