16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialFiica lui Rudolph Giuliani, arestată pentru furt de cosmetice

Fiica lui Rudolph Giuliani, arestată pentru furt de cosmetice

Fiica fostului primar al New York-ului, Rudy Giuliani,  fost procuror cunoscut pentru poziţiile sale intransigente faţă de infracţionalitate, a fost arestată miercuri pe motiv că ar fi furat cosmetice dintr-un magazin de lux, relatează CNN citat de Realitatea TV.

Caroline Giuliani, în vârstă de 20 de ani, studentă la Harvard,a fost pusă sub acuzare pentru furt, după ce camerele de supraveghere de la magazinul de cosmetice Sephora din Upper East Side, Manhattan, au surprins-o dosind în buzunare mai multe cosmetice, în valoare totală de 100 de dolari. Managerul magazinului nu a dorit să depună plângere împotriva fetei, dar poliţia a arestat-o totuşi pentru fapta în sine. Ea va trebui să se prezinte la proces, pe 31 august.

Caroline este fiica mai mică dintre cei doi copii pe care Giuliani îi are cu fosta sa soţie, Donna Hanover, actriţă şi reporter de televiziune.

De la divorţul public de Hanover şi după căsătoria sa cu Judith Nathan, relaţiile lui Giuliani cu copiii au fost tensionate, relata The New York Times în martie 2007. El nu a mers la ceremonia de absolvire a liceului de către fiul său şi nici la piesele în care juca Caroline, potrivit cotidianului. În acel an, când Giuliani dorea să obţină nominalizarea republicanilor pentru a candida la Casa Albă, profilul de pe Facebook a lui Caroline Giuliani spunea că face parte dintr-un grup care îl sprijinea pe senatorul – pe atunci – Barack Obama, un democrat. În momentul când o publicaţie i-a cerut detalii despre acest fapt, Caroline a părăsit grupul de susţinători ai lui Obama.

În august 2007, Giuliani a vorbit despre fiica sa la un miting electoral în Iowa. “Îmi iubesc foarte mult fata, am un mare respect pentru ea şi sunt cu adevărat mândru de ea. Şi nu fac comentarii despre copii, pentru că vreau să le dau cât mai multă intimitate. Copiii în situaţii ca aceasta merită să aibă maximă intimitate. Şi cel mai bun mod de a o păstra este acesta – să subliniezi că îi iubeşti, că îţi pasă de ei şi că eşti foarte, foarte mândru de ei – dar să nu faci alte comentarii despre ei”, spunea Giuliani.

Rudolph Giuliani a căpătat celebritate internaţională după atentatele din 11 septembrie 2001, când, ca primar al New Yorkului, a coordonat criza şi eforturile de revenire a metropolei americane.

Giuliani a fost în România anul trecut, într-o scurtă vizită.

 

Cele mai citite

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Cresc salariile la unii bugetari. Alți bugetari amenință că fac grevă

Unele categorii de bugetari vor beneficia de salarii majorate, conform unei viitoare Ordonanțe de Urgență. Guvernul Ciolacu are, printre documentele de pe ordinea de zi...

Guvernul aprobă reorganizarea ANAF. Organigrama crește cu 200 de oameni și încă un post de vicepreședinte

În ședința din 23 mai 2024, Executivul urmează să aprobe o Hotărâre de Guvern pentru modificarea organigramei Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Noile reglementări...
Ultima oră
Pe aceeași temă