17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialFiat 500 Abarth SS, bestia de 180 CP!

Fiat 500 Abarth SS, bestia de 180 CP!

Fiat si Abarth au pregatit pentru Salonul Auto de la Paris noul Fiat 500 Abarth SS. Pana la prezentarea programata la salonul francez, putem admira primele imagini oficiale cu cea mai sportive versiune a modelului Fiat 500.

Din informatiile preliminare se disting o serie de similaritati intre noul 500 Abarth SS si Grande Punto Abarth SS. Divizia sport de la Fiat, Abarth, a incercat sa preintampine impulsurile sportive ale fanilor modelului 500.

In aceste conditii, Fiat 500 Abarth SS se anunta a fi o bijuterie dotata cu un motor de 1.4 litri supraalimentat care dezvolta 180 de cai putere. Desi nu este oficial, se pare ca 500 Abarth SS va beneficia de aceeasi motorizare ca si Grande Punto Abarth SS.

Daca tot vorbim de un model sport, sau cel putin cu accente sportive, nu trebuie sa uitam imbunatirile aduse franelor si suspensiilor. Fiat 500 Abarth SS este capabil de performante deosebite pentru un model asa mic. Vorbim de un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 7.4 secunde si o viteza maxima de 211 km/h.

Alte imbunatiri aduse de pachetul de performanta SS include jante mai mari, evacuari sport si sistem de control al tractiunii. Primele livrari se vor face din luna noiembrie, dar inca nu se cunosc preturile.

 

 

Articol oferit de:

 

Cele mai citite

Cele mai importante bănci comerciale se alătură experimentului de monedă digitală organizat de G7

Patruzeci dintre cele mai importante bănci comerciale ale lumii s-au alăturat unui proiect pilot condus de G7, în colaborare cu Rezerva Federală din New...

UE raportează un excedent record al balanței comerciale, în timp ce zona euro beneficiază de un surplus semnificativ

Uniunea Europeană a înregistrat în iulie 2024 un excedent record al balanței comerciale de 19,1 miliarde de euro, o îmbunătățire semnificativă față de excedentul...

Prefectul de Galați cere instituirea stării de alertă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a raportat încă o persoană decedată, pe raza localităţii Griviţa din judeţul Galaţi, numărul total ajungând la şapte Solicitarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă