21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFestival de teatru de stradă, în capitală

Festival de teatru de stradă, în capitală

Aviz amatorilor: cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT în the Street!  îşi deschide porţile de pe 13 până pe 16 septembrie, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

Peste 20 de trupe din şapte ţări – Franţa, Olanda, Spania, Elveţia, Belgia, Germania şi România – vor ţine spectacole interactive în Piaţa Constituţiei, Piaţa George Enescu, Parcul Coltea, Piaţa 21 decembrie 1989 (Fântâna de la Universitatea de Arhitectură), Piaţa Unirii, Centrul Istoric şi pe toate bulevardele centrale.

Mai exact, strada se va transforma, timp de patru zile, în scena actorilor, care vor modifică parţial raportul dintre spaţiu, ritm şi receptare.
 
Pe lângă piesele de teatru, programul include şi un show de acrobaţie aeriană – un amestec inedit de mişcare, artă vizuală, muzică şi tehnologie ultramoderna – susţinut de celebra companie spaniolă VOALA.

Un alt spectacol unic îi va aparţine artistului David Moreno, care va cânta la mai multe instrumente în timp ce va fi suspendat la şase metri înălţime împreună cu pianul sau.

România va fi reprezentată de trupa de acrobaţi XTREME PROJECT, care va prezenta spectacolul Turnul vertical, şi de Parada Şcolilor de Samba din Bucureşti, care va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, şi duminică, 16 septembrie, de la ora 20.30, pe traseul Piata Unirii – Piaţa Constituţiei.
 
Întregul program şi detalii pe www.arcub.ro şi www.facebook.com/ArCuB

Cele mai citite

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...

Bărbatul acuzat de tentativă de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico a fost plasat în arest preventiv

Un tribunal slovac a decis sâmbătă plasarea în arest preventiv a bărbatului acuzat de tentativă de asasinat împotriva prim-ministrului Robert Fico, a declarat purtătoarea...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă