10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFernando Torres: Sunt foarte fericit la Liverpool

Fernando Torres: Sunt foarte fericit la Liverpool

Internaţionalul spaniol al echipei FC Liverpool, Fernando Torres, a declarat marţi că este foarte fericit, se simte excelent la gruparea engleză şi abia aşteaptă startul noului sezon, informează AFP, potrivit Mediafax.

Întors luni din vacanţă, după ce a devenit campion mondial în Africa de Sud, Torres a ţinut să pună capăt oricărui zvon referitor la plecarea sa de la FC Liverpool. În această vară, mai multe cluburi, printre care Manchester City şi Chelsea Londra, şi-au manifestat interesul pentru un eventual transfer al atacantului iberic.

“Sunt realmente fericit să revin aici şi să rămân alături de coechipierii mei. Loialitatea mea faţă de club şi de suporteri este aceeaşi ca în ziua în care am semnat contractul. De când am venit la Liverpool, mă simt ca la mine acasă. Sunt primit la fel ca Steven Gerrard sau ca Jamie Carragher. Suporterii mă iubesc şi toată lumea ştie că sunt foarte bucuros să joc pe Anfield. Liverpool este cel mai bun club din Anglia, deci pretenţiile sunt foarte mari, trebuie să luptăm pentru toate trofeele posibile. Am avut un sezon dificil, dar sunt convins că vom progresa. Am mai puţin de două săptămâni la dispoziţie pentru a mă pregăti, dar abia aştept să înceapă sezonul şi sper să fiu pregătit sută la sută cât mai repede”, a spus Torres, marcator a 56 de goluri în 79 de meciuri jucate în Premier League.

Atacantul iberic a salutat sosirea antrenorului Roy Hogdson, care l-a înlocuit pe Rafael Benitez. “Apreciez mult faptul că Roy m-a vizitat în timpul vacanţei. Mi-a explicat planurile sale şi aşteptările pe care le are de la mine. Sper că este persoana potrivită pentru a ne atinge obiectivele la Liverpool”, a concluzionat Torres.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă