12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFECIOARĂ 8 - 14 octombrie

FECIOARĂ 8 – 14 octombrie

Nativii zodiei Fecioara sunt fericiti. In weekend plecati intr-o scurta vacanta. Ce poate fi mai frumos. Nu putem sti exact motivul, pentru ca tine de horoscopul personal al fiecaruia. Poate unii se vor distra pentru un timp, lucru pe care il merita din plin, iar altii se bucura de pregatirea unui nou proiect care sa faca deliciul oamenilor, sefilor pe mai tarziu.

O sa fiti mai tot timpul cu inima stransa, mai ales daca stiti ca nu va mai asteapta acelasi loc de munca sau acelasi post. Si o sa fie nevoie sa va obisnuiti cu altceva, in alt loc, in alta companie fara resentimente, fara vechii colegi, dar asa este. Nu trebuie investit emotional in nimic, pentru ca altfel suferiti. Copiii vor fi persoanele care va obliga la mai multa responsabilitate si sa faceti mereu ceva nou si frumos cum nu mai credeati ca se poate sa vi se mai intample: sa-i duceti la scoala, la gradinita sau pe la expozitii, teatre. De alfel, recunoasteti, vi se parea si stupid o astfel de activitate, ei uite ca cei mici, va reinvata toate frumusetile vietii, aceste mici lucruri pe care le neglijati.

Alte persoane pot afla vesti imbucuratore de la o persoana ce vine in vizita si, desi nu se anunta cum scrie in cartea de bune maniere, va dau o veste buna, fie ati castigat o suma importanta de bani, fie cineva din familie s-a recuperat dupa o boala mai lunga. Oricum este de bine si, chiar daca ruda aceea nu a respectat protocolul, o iertati pentru ca va duce vesti bune, care va incurajeaza.

Sunteti obligat sa faceti unele schimbari in comportamentul de zi cu zi, poate sa fumati mai putin sau sa beti mai putina cafea, veti vedea ca oricum un efort de vointa este necesar. Nu refuzati ajutorul celor din jur, pentru ca e mai greu de unul singur. Evitati discutiile in contradictoriu daca ele apar, pentru ca din cauza oboselii nu sunteti stapani pe dvs. Sanatatea va trimite la stomatolog. Iar banii sunt de mult pusi, pe domenii, fiecare in sertarul destinat.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă