10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFC Braşov, în febra schimbărilor: Antrenor nou, plus un atacant de la...

FC Braşov, în febra schimbărilor: Antrenor nou, plus un atacant de la U Cluj

FC Braşov se întăreşte pentru returul Ligii I. După ce a făcut câteva schimbări în lot, cea mai importantă fiind aducerea lui Janos Szekely, mijlocaşul care în turul campionatului a evoluat pentru Universitatea Cluj, de această dată clubul a ajuns la o înţelegere cu antrenorul Ilie Stan pentru rezilierea contractului acestuia, conform Mediafax.

FC Braşov anunţă încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale cu antrenorul Ilie Stan şi staful său format din Gabriel Mărgărit şi Lucian Păun. Clubul nostru le mulţumeşte pentru activitatea lor şi le urează mult succes în continuare“, a anunţat clubul braşovean.

Ilie Stan a venit la FC Braşov la începutul lunii noiembrie. FC Braşov a început acest sezon cu antrenorul Adrian Szabo, care a fost urmat de Aurel Ţicleanu şi Alexandru Pelici.

Braşovenii nu au spus încă cine îl va înlocui pe Stan la conducerea tehnică a echipei, însă campania lor de transferuri a început să prindă contur.

Szekely a  venit la Braşov după ce cu doar o zi în urmă făcuse deja primul antrenament oficial cu FC Rapid. Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, a declarat că gruparea pe care o conduce are drept de prelungire a contractului cu Szekely pe încă două sezoane. “Szekely este un fotbalist pe care ni l-am dorit şi mă bucur că am reuşit să îl aducem la Braşov. A semnat astăzi (n.r. – joi) un contract până la finalul sezonului, urmând ca apoi să avem opţiune de a prelungi înţelegerea pe încă doi ani. Ne bucurăm că am bătut palma cu el, este un fotbalist valoros de care aveam mare nevoie, mai ales dacă Surdu va pleca, până la urmă, de la FC Braşov”, a spus Zotta.

De asemeni este aşteptat să se alăture lotului braşovean şi fostul rapidist Marius Constantin.

Cele mai citite

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă