12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFC Braşov - Dinamo 2-0. Dinamo s-a împiedicat la Braşov

FC Braşov – Dinamo 2-0. Dinamo s-a împiedicat la Braşov

FC Braşov – Dinamo 2-0. Dinamo a pierdut surprinzător cu FC Braşov. De pasul greşit al dinamoviştilor profită CFR Cluj care trece în fruntea clasamentului.

Braşovenii s-au impus prin golurile marcate de argentinianul David Distefano (29) şi macedoneanul Blaze Ilijoski (77), din centrarea sud-americanului.

Antrenorul Ionuţ Badea a reuşit prima sa victorie de la venirea sa la FC Braşov, după 1-1 cu U Cluj, runda trecută.

FC Braşov venea după trei meciuri fără victorie, iar acesta este primul succes în faţa lui Dinamo pe teren propriu din 2008 încoace.

Ionel Dănciulescu a fost schimbat de antrenorul Dario Bonetti în prima repriză, după ce fost iertat de arbitru de al doilea cartonaş galben în min. 19, la o intervenţie dură.

 

MIN 77 GOOOL FC Brasov Centrare Di Stefano si Ilijoski a inscris

MIN 74 SCHIMBARE Dinamo Iese Tameş, intră Cosmin Matei

MIN 67 GALBEN Hadnagy

MIN 65 SCHIMBARE FC Brasov Iese Dias, intra Stanga

MIN 58 SCHIMBARE Dinamo Iese Curtean, intra Stratila

MIN 56 GALBEN Dias

MIN 47 Dragoş Grigore primeşte un balon în colţul careului mic, dar trage direct pe direcţia lui Felgueiras, iar portarul braşovean respinge

Incepe repriza secunda

Pauza

MIN 29 GOOL FC Brasov Di Stefano inscrie

MIN 24 SCHIMBARE Dinamo Iese Danciulescu, intra Michel Platini

MIN 23 GALBEN Scarlatache

MIN 9 Sut Marius Alexe, portarul Felguieras respinge

MIN 6 SCHIMBARE Brasov Iese Rares Enceanu, intra Distefano

MIN 3 GALBEN Danciulescu

MIN 1 GALBEN Mateiu

Partida dintre FC Brasov si Dinamo a inceput cu cateva minute intarziere din cauza discursului pe care Traian Basescu l-a tinut vineri seara.

ECHIPELE de start:

FC BRAŞOV: Felguieras – Velayos, Majernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu – Viveiros, Dias, Mateiu, Rareş Enceanu – Hadnagy, Ilijoski

DINAMO: Bălgrădean – Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac – Kone, Tameş – Rus, Dănciulescu, Curtean – Alexe

Vor rămâne “câinii” pe primul loc?

FC Braşov întâlneşte astăzi, de la ora 20:20, pe teren propriu, formaţia Dinamo Bucureşti. Echipa din Ştefan cel Mare vrea să obţină o victorie pentru a rămâne pe prima poziţie a clasamentului. Antrenorul Dario Bonetti este neînvins după trei meciuri de la revenirea în Ştefan cel Mare, dar trebuie să găsească înlocuitori pentru absenţii: Marius Niculae, Moti si Catalin Munteanu.

Antrenorul lui FC Brasov, Ionut Badea, speră să obţină un rezultat care să îndepărteze FC Braşov de zona retrogradării.

„Ne asteapta o partida dificila, contra unei echipe care joaca pentru titlu. Avem posibilitatea sa jucam pe teren propriu si sper in aportul unui public numeros si efervescent. Echipa traverseaza un moment dificil, important este sa ramanem uniti pana la finalul campionatului pentru a ne indeplini obiectivul. FC Brasov va juca tot timpul la victorie, acum ramane de vazut ce vom reusi pe teren.
Presiunea este mai mare in lupta pentru titlu, insa si pentru noi este important orice punct care ne poate duce catre salvarea de la retrogadare. Poate fi un avantaj pentru noi ca Marius Niculae, Moti si Catalin Munteanu nu vor juca in acest meci “, a declarat Ionut Badea, potrivit site-ului clubului.

Echipele probabile
FC Braşov: Felgueiras – Ciupe, L. Munteanu, Majernik, Cr. Ionescu – Viveiros, Mateiu, Dias, Distefano – Buga, Ilijoski

Dinamo: Bălgrădean – Scarlatache, Luchin, Dr. Grigore, Pulhac – Strătilă, L.Rus, D. Kone, Curtean – Dănciulescu, Alexe

 

 

Meciul dintre FC Brasov si Dinamo Bucuresti, contand pentru etapa a 28-a a Ligii I, se va disputa vineri, 27 aprile, de la ora 20.20.

 

 

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

Mesajul Nataliei Intotero de Ziua Națională a Tineretului. Ministrul anunță că peste 15000 de tineri vor merge gratuit în tabără

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului, care este sărbătorită pe data...
Ultima oră
Pe aceeași temă