27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialFBI a respins solicitarea Casei Albe de a demonta rapoartele media despre...

FBI a respins solicitarea Casei Albe de a demonta rapoartele media despre preşedintele Donald Trump şi Rusia

Biroul Federal de Investigații a respins o solicitare emisă din partea Casei Albe de a demonta public rapoartele media cu privire la presupusele discuţii dintre asociaţii preşedintelui american, Donald Trump, şi Rusia, pe parcursul campaniei prezidenţiale, potrivit unor surse oficiale, potrivit CNN News, citează Mediafax.

Casa Albă a căutat ajutorul FBI-ului şi al altor agenţii ce investighează această chestiune, pentru ca aceştia să declare eronate rapoartele. Comunicarea directă între FBI şi Casa Albă este neobişnuită din cauza restricţiilor în privinţa unui asemenea contact.

Consilierul preşedintelui SUA pentru securitate naţională, Michael Flynn, a demisionat pe fondul unui scandal generat de discuţiile pe care le-ar fi avut cu ambasadorul rus pe tema sancţiunilor americane înaintea investirii lui Donald Trump. Se presupune că Flynn ar fi discutat despre sancţiunile americane cu ambasadorul rus înaintea investirii lui Donald Trump în funcţie şi că acesta i-ar fi indus în eroare pe oficiali despre această discuţie.

Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 87: 8 răniți după un atac asupra unui centru cultural recent reconstruit

UPDATE, ora 14:38: Preşedintele american Joe Biden a semnat legea adoptată joi de Congres ce prevede un pachet gigantic de 40 de miliarde de...
00:01:31

VIDEO: Un soldat rus spune că nu a vrut să ucidă

Un soldat rus în vârstă de 21 de ani a declarat în fața unui tribunal că nu a vrut să ucidă un civil neînarmat...
00:01:17

VIDEO: RECORD – Un cuplu a câștigat peste 200 de milioane dolari la loteria Euromillions, în Marea Britanie

Un cuplu care a câștigat peste 184 de milioane de lire sterline (228 de milioane de dolari) la loteria Euromillions, a vorbit despre momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă