12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFanii lui „U", singuri împotriva tuturor

Fanii lui „U”, singuri împotriva tuturor

Universitatea Cluj a câştigat primul meci al noului sezon, 1-0 cu Gloria Bistriţa, dar fără să aibă parte de sprijinul galeriei. Doar fanii de la cele două tribune i-au mai încurajat pe “Sisi” şi compania, pentru că galeria echipei a părăsit stadionul în minutul 20, în semn de protest faţă de incertitudinea de la nivelul conducerii. În minutele în care au stat în peluză, fanii lui “U” i-au înjurat copios pe fostul acţionar majoritar, Florian Walter, pe actualul proprietar al acţiunilor lui Walter, Ioan Mărginean, dar şi pe managerul general, Ana Maria Prodan.

Mesaj către autorităţi

Dacă primii doi erau clienţi mai vechi ai “peluzei”, femeia din fruntea clubului studenţesc a intrat în gura fanilor în special după jignirile aduse fostului antrenor, Claudiu Niculescu, de altfel numele care a fost strigat cel mai mult de către fani. “Mai mari ai oraşului daţi dovadă de caracter, scăpaţi-ne de gunoier”, a fost un mesaj adresat de către fani autorităţilor locale şi judeţene, a căror reprezentanţi, primarul Emil Boc, respectiv preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi-au primit la rândul lor porţia de huiduieli. “Le mulţumesc fanilor pentru cele 19 minute şi 19 secunde în care au stat la meci”, a fost răspunsul Ana Mariei Prodan la acţiunea de protest a galeriei.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă