12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFamilia Regală, la Pecica

Familia Regală, la Pecica

În acest an, cu ocazia festivităţilor Praznicului de pită nouă, piaţa din centrul oraşului a primit numele Majestăţii Sale, Mihai I. Administraţia oraşului arădean Pecica a adresat o invitaţie Casei Regale a României de a vizita localitatea. Casa Regală a apreciat invitaţia făcută şi în această sâmbătă reprezentanţii familiei regale vor ajunge la Pecica. Principele Radu şi Principele Nicolae ai României vor ajunge la Pecica, unde vor fi primiţi cu celebra pită de Pecica. Vor urma discuţii cu aleşii locali din Pecica, apoi oaspeţii vor vizita Piaţa Regele Mihai I pentru a vedea Stejarul Regelui.

Confirmare oficială

Radu Ghina, consilier al Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai I a confirmat faptul că principele Radu şi principele Nicolae vor vizita Piaţa Regele Mihai I, care are ca punct central stejarul plantat în urmă cu 91 de ani, la naşterea Majestăţii Sale, Regele Mihai I. Reprezentanţii familiei regale se vor opri şi la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă a Vârstnicilor din Pecica, după care se vor îndrepta spre Aeroportul din Timişoara.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă