12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFaleza, ecologizată de Polaris și preșcolari

Faleza, ecologizată de Polaris și preșcolari

Vineri, 10 iunie, Polaris M Hol­ding împreună cu preșcolarii grădiniţei “Comenius” au ecologizat faleza de lângă plaja “Trei papuci”.

Acţiunea de ecologizare continuă campania “Natura ne protejează, dacă o respectăm!”, desfășurată în perioada 30.05-10.06.2016, și se înscrie în rândul evenimentelor care au sărbătorit Ziua Internaţională a Mediului.

Ultima etapă a campaniei s-a încheiat cu o acţiune de ecologizare a promenadei de lângă plaja “Trei papuci”. Preșcolarii s-au echipat cu mănuși, saci, șepcuţe și au adunat deșeurile din plastic și hârtie pe care le-au găsit în drumul lor. Deși participanţii la acţiune au avut vârste cuprinse între 3 și 6 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să ducă la bun sfârșit acţiunea și să adopte un comportament ecologic corect.

„Natura ne protejează, dacă o respectăm” a debutat, pe data de 2 iunie, cu o paradă a costumelor eco, unde preșcolarii și-au putut etala costumele confecţionate din materiale reciclabile. Pentru a le stimula comportamentul responsabil faţă de mediu și pe viitor, Polaris le-a răsplătit eforturile micilor ecologiști cu premii.

„Responsabilitatea companiei noastre nu se rezumă la activitatea pe care o prestăm, ci trece dincolo de atribuţiile acesteia. Una dintre activităţile prioritare desfășurate de Polaris, și care vizează protejarea mediului înconjurător, este reciclarea deșeurilor de ambalaje”, au declarat reprezentanţii Polaris.

Ultima etapă a campaniei s-a încheiat cu o acţiune de ecologizare a promenadei de lângă plaja „Trei papuci”.

Comportamentul ecologic, o necesitate

„A devenit o necesitate să ne dezvoltăm un comportament ecologic, deoarece starea mediului înconjurător ne afectează, în mod direct, viaţa şi sănătatea. Acesta este şi motivul pentru care sărbătorim zilnic Ziua Mediului prin acţiunile noastre, nu doar o dată pe an“, au declarat reprezentanţii Polaris.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă